![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sistemul meu este ... mobo: ASUS P5Q Procesor: Intel Q9550 RAM: 2x2gb pirat PC2-6400 Video: MSI NVIDIA GeForce 8600gts (fanless )Aş dori să overclock de videocard. Acum, am o setare BIOS-ul, care poate seta ceas pentru PCI-Express port, implicit, la 100MHz overclocked pana la 180mhz. Deoarece i dont considera eu experienţă cu acest Aş dori să ştiu ce aş putea să încercaţi setările într-un fel sau sigur i-ar fi mai în siguranţă cu un program ca n-tune că overclocks de la os, şi ce temperatură de software de monitorizare ar trebui să folosesc pentru a a se vedea cât de cald meu fanless design merge. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta nu face nimic. Descarca Rivatuner şi urmaţi instrucţiunile.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| De "ceas" la care vă uitaţi este de port, nu un astfel de card. Vrei sa overclock de carte, asa ca rivatuner sau ntune va fi necesar. |