![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj systém ... Mobo: ASUS P5Q CPU: Intel Q9550 ram: 2x2gb Corsair PC2-6400 video: MSI nVidia GeForce 8600GTS (bez ventilátorov )Rád bych přetaktování na grafickú kartu. Teraz mám bios nastavenia, ktoré môžete nastaviť čas pre PCI-Express port, zlyhanie na 100MHz overclocked Do 180MHz. Vzhľadom k tomu, že i dont považujem so skúsenosťami s týmto by som chcel vedieť, aké nastavenie som mohol vyskúšať v bezpečnom spôsobu alebo by byť aj bezpečnejšie s programom ako sú n-melódie, ktoré overclocks z nás, a aká teplota monitorovací software mám použiť, aby vidieť, ako moje horúce Design bez ventilátorov ide. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nie je nič robiť. Stiahnuť RivaTuner a postupujte podľa pokynov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Na "hodiny", ktoré si prezeráte, je pre prístav, ne karta. Chceš sa přetaktování karty, tak RivaTuner alebo ntune bude potrebné. |