![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој систем ... мобо: Асус П5К ЦПУ: Интел К9550 рам: 2кс2гб гусар ПЦ2-6400 Видео: МСИ НВИДИА ГеФорце 8600гтс (фанлесс )Хтела бих оверцлоцк на видеоцард. Сада имам БИОС-поставке које се могу поставити сат за ПЦИ-Експресс порт, подразумевана на 100мхз оверцлоцкед до 180мхз. Будући да ја донт размотрити себе искусне са овом Хтјела бих знати што подешавања ја могао испробати на сигуран начин или бих се сигурније са програмом као н-наштимати да оверцлоцкс из ос, и што температуре мониторинг софтуаре да користим да би видјети како мој Врући фанлесс дизајн иде. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То не учини ништа. Доунлоад Риватунер и следите упутства.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тхе "цлоцк" ыоу'ре лоокинг ат је за луку, али не и на картици. Желите оверцлоцк картицу, тако да риватунер или нтуне ће бити потребна. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Набавка нове графичке картице. | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 7 децембар 2008 13:24 |
| Како да оверцлоцк мог НВИДИА ГеФорце 8400 ГС 256МБ ПЦИ-Е графичку картицу? | Јошуа | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 25 новембар 2008 08:54 |
| Графичка картица и РАМ | Разер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 7 јануар 2008 09:25 |
| Баш кад сте помислили да је сигурно за куповину графичке картице | алекс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 27 новембар 2007 02:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |