![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя система ... плат: ASUS P5Q Процесор: Intel Q9550 RAM: 2x2GB Corsair PC2-6400 Відео: MSI NVIDIA GeForce 8600GTS (без вентилятора )Я хотів би, щоб розігнати відеокарту. Тепер у мене є BIOS параметр, який можна встановити годинник для PCI-Express порту, за замовчуванням на 100MHz розігнався до 180MHz. Оскільки я вважаю себе Dont досвід роботи з цим я хотів би знати, які налаштування я можу спробувати в безпечному так чи б я безпечніше за допомогою програм типу N-мотив, який розганяється від ОС і яке програмне забезпечення моніторингу температури слід використовувати для побачити, як мій гарячий Fanless Design йде. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це нічого не робить. Завантажити Rivatuner і виконайте вказівки на екрані.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| "Годинник", ви дивитеся на це в порт, а не на карті. Ви хочете, щоб розігнати карту, так RivaTuner або ntune буде необхідно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Як я можу розігнати мою NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E відеокарта? | Джошуа | Графічні карти & Монітори | 1 | 25 листопада 2008 08:54 |
| Графічної карти і пам'яті | Razer | Графічні карти & Монітори | 3 | 7 січня 2008 09:25 |
| Просто, коли ти думала, що це безпечно купити відеокарту | Alex | Графічні карти & Монітори | 3 | 27 листопада 2007 02:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |