![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo. Imao sam nekih problema s f1905 moj hp Flat Panel monitor i našao sam imao tri loše kondenzatora. Izvorna tema je djelovao kao monitor leđa svjetla su loši, ostao crni ekran nakon čizma. Sam zamijenio kape i monitor došao u život s iznimkom. Ekranu trepće opetovano sada prikazujući od jarko svjetlo, na crno, u horizontalnom color barovi, oko 3-4 sec ciklusa. Bilo koje informacije će biti mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuci poput svojih zaglavi u test loop pattern .. Konzultirajte priručnik i vidjeti ako se kaže što treba činiti kako bi se i iz načina dijagnostike. Ako se ne traži sreću Google - Apple ne ti reći kako to učiniti na iPods, ali možete saznati s brzo pretraživanje.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help Trepere BIOS sa DVD CD | pete21 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 18 listopad 2009 20:47 |
| Promijenite boju na jednom Monitor | kharlitos | Graphics Cards & Monitors | 1 | 3. lipnja 2009 14:31 |
| Dell Latitude D800 Monitor neobično ponaša RAM Nakon Instalacija - Zelena Barovi? | mjnice | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 11. travanj 2009 06:36 |
| DSL svjetlo treperi! pomoć | 2424frag | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 15. prosinac 2008 00:57 |
| Stvari koje o usisavati kuću / stan | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 16 | 4. travanj 2008 19:11 |
| Thread Tools | |
| |