![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. היו לי כמה בעיות עם hp f1905 פנל צג שטוח ומצאתי לי שלוש capacitors רע. הנושא המקורי היה לפקח פעלו כמו בגב האורות היו גרועים, המסך נשאר שחור לאחר האתחול. אני יחליף את Caps ואת לפקח הגיע לחיים חוץ. המסך מציג כעת הבזקים שוב ושוב מן אור חזק, עד שחור, כדי צבע שורות אופקיות, בערך 3-4 שניות מעגל. כל מידע יהיה מאוד מוערך. |
|
| |||
| |||
| נשמע כמו שלה תקוע מבחן דפוס לולאה .. התייעץ עם המדריך ולראות אם הוא אומר את מה שאתה צריך לעשות כדי להיכנס ולצאת אבחון של מצבים. אם לא מזל Search Google - Apple לא אומר לך איך לעשות את זה על iPods, אבל אתה יכול לברר עם חיפוש מהיר.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה Flashing Bios עם DVD CD | pete21 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 18 אוקטובר 2009 20:47 |
| שינוי צבע אחד על צג | kharlitos | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 3rd יוני 2009 14:31 |
| קו רוחב של Dell D800 צג מתנהג באפן מוזר לאחר התקנת זיכרון RAM - ברים ירוק? | mjnice | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 11th אפריל 2009 06:36 |
| DSL שעה הברקה! עזרה | 2424frag | רישות, מודמים & VoIP | 2 | ה -15 בחודש דצמבר 2008 00:57 |
| דברים גרועים על הבית / שטוח | Hat, ג 'ימי | דיון Off topic | 16 | 4th אפריל 2008 19:11 |
| שרשרת כלים | |
| |