mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

HP F1905 Flat Monitor Spalva Barai, mirksi

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 16, 2009, 15:52
Naujas Narys

Default HP F1905 Flat Monitor Spalva Barai, mirksi

Labas. Aš kai su mano HP f1905 plokščiasis monitorius klausimus ir rasti turėjau tris Bad kondensatoriai. Originalus klausimas buvo stebėti, veikė kaip atgal žibintai buvo blogai, ekrane lieka juodas po boot. Aš pakeisti antgalius ir stebėti atėjo į gyvenimą su išimtimi. Dabar ekrane mirksi kartą Parodyta nuo ryškios šviesos, kad būtų juoda, iki horizontalios spalvų juostos, apie A 3-4 sek ciklas. Bet kuri informacija bus labai dėkingi.
Old Balandis 26, 2009, 13:17
Donorų grupės

Default HP F1905 Flat Monitor Spalva Barai, mirksi

Panašiai skambanti jo įstrigo bandymo modelį linijos ..

Pasitarkite vadovą ir žiūrėkite, jei jis sako, ką turite daryti, kad įlipti ir išlipti iš diagnostikos būdų.

Jei ne laimės ieškoti Google - Apple ne pasakys, kaip tai padaryti su "iPod", bet Jūs galite sužinoti ir greita paieška.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Need Help flashing biografijos su DVD CD pete21 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 18 spalis 2009 20:47
Spalva Keisti viename monitoriuje kharlitos Graphics Cards & Monitoriai 1 3 birželis 2009 14:31
Dell Latitude D800 Monitorius elgiasi Keista Po RAM įdiegti - Žalioji barai? mjnice Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 Balandis 11, 2009 06:36
DSL šviesos mirksi! padėti 2424frag Networking, Modems & VoIP 2 15 gruodis 2008 00:57
Dalykų, kurie čiulpia apie savo namą / butą Jimmy Hat Off Topic Discussion 16 4 balandis 2008 19:11
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.