![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Aš kai su mano HP f1905 plokščiasis monitorius klausimus ir rasti turėjau tris Bad kondensatoriai. Originalus klausimas buvo stebėti, veikė kaip atgal žibintai buvo blogai, ekrane lieka juodas po boot. Aš pakeisti antgalius ir stebėti atėjo į gyvenimą su išimtimi. Dabar ekrane mirksi kartą Parodyta nuo ryškios šviesos, kad būtų juoda, iki horizontalios spalvų juostos, apie A 3-4 sek ciklas. Bet kuri informacija bus labai dėkingi. |
|
| |||
| |||
| Panašiai skambanti jo įstrigo bandymo modelį linijos .. Pasitarkite vadovą ir žiūrėkite, jei jis sako, ką turite daryti, kad įlipti ir išlipti iš diagnostikos būdų. Jei ne laimės ieškoti Google - Apple ne pasakys, kaip tai padaryti su "iPod", bet Jūs galite sužinoti ir greita paieška.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Help flashing biografijos su DVD CD | pete21 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 18 spalis 2009 20:47 |
| Spalva Keisti viename monitoriuje | kharlitos | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 3 birželis 2009 14:31 |
| Dell Latitude D800 Monitorius elgiasi Keista Po RAM įdiegti - Žalioji barai? | mjnice | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | Balandis 11, 2009 06:36 |
| DSL šviesos mirksi! padėti | 2424frag | Networking, Modems & VoIP | 2 | 15 gruodis 2008 00:57 |
| Dalykų, kurie čiulpia apie savo namą / butą | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 16 | 4 balandis 2008 19:11 |
| Temos įrankiai | |
| |