mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

HP F1905 Flat Monitor Color Baruri, clipeste

Reply

Thread Tools
Old 16 aprilie 2009, 15:52
Noile state Group

Salut. Am avut unele probleme cu meu HP f1905 monitor cu ecran plat şi am găsit trei rău condensatori. Originalul a fost emiterea de monitorizare a acţionat ca luminile din spate au fost rău, a rămas ecran negru după boot. Am înlocuit capace şi monitorului a venit la viaţă, cu excepţia. Ecranul acum clipeşte afişarea în mod repetat, de la lumina, la negru, pentru a bare orizontale de culoare, despre un ciclu de 3-4 sec. Orice info va fi foarte apreciat.
Old 26 aprilie 2009, 13:17
Grupul de donator

Se pare ca sa blocat într-un model de test la bucla ..

Consultaţi manualul şi să vezi dacă se spune ce trebuie să faci pentru a obţine, în afară de diagnostic şi moduri.

În cazul în care nu noroc de căutare Google - Apple nu-ţi spun cum se face pe iPods, dar puteţi afla cu o căutare rapidă.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.