мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

ХП Ф1905 Флат Монитор Цолор Барс, трепери

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16 тра 2009, 15:52
Нови члан групе

Default ХП Ф1905 Флат Монитор Цолор Барс, трепери

Здраво. Имао сам неких проблема са ф1905 мој хп Флат Панел монитор и нашао сам имао три лоше кондензатора. Изворна тема је деловао као монитор леђа светла су лоши, остао црни екран након чизма. Сам заменио капе и монитор дошао у живот са изузетком. Екрану трепће пута сада приказујући од јарко светло, на црно, у хоризонталном цолор барови, око 3-4 сец циклуса. Било које информације ће бити много поштовати.
Old 26 тра 2009, 13:17
Донаторска Група

Default ХП Ф1905 Флат Монитор Цолор Барс, трепери

Звуци попут својих заглави у тест лооп паттерн ..

Проверите упутство и видети ако се каже шта треба чинити како би се и из начина дијагностике.

Ако се не тражи срећу Гоогле - Аппле не ти рећи како да то урадите на иПодс, али можете сазнати са брзо претрагу.

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Потребна помоћ Лимени опшив БИОС са ДВД Цд пете21 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 18 Окт 2009 20:47
Промените боју на једном Монитор кхарлитос Грапхицс Цардс & Мониторс 1 3. јуна 2009 14:31
Делл Латитуде Д800 Монитор необично понаша РАМ Након Инсталација - Зелена Барови? мјнице Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 11 април 2009 06:36
ДСЛ светло трепери! помоћ 2424фраг Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 15 децембар 2008 00:57
Ствари које о усисавати кућу / стан Јиммы Хат Офф Топиц Дисцуссион 16 4 април 2008 19:11
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц