![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
![]() Аз електронната поща на компанията, който прави видео карта, но аз искам да DONT просто изчакайте за седмица, за да получи отговор от тях. Какво мога да направя за това? Това е картата, аз съм говориш. Неговият един AGP карта тип, ако това помага. Аз публикувани по този проблем по друг COMP форум и те казаха DONT тревожи за това и просто инсталирате драйверите, така си помислих, Id получите още opinons по този въпрос. http://www.circuitcity.com/ssm/Visio...l.do # prodspecs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто кликнете продължават все пак, това е обща и за какво да се притесняваш.
| |||
| |||
| Просто продължи, ако този нов двигател няма да работят с вас компютър операционна система, просто се върнете преди да го актуализират |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нови XFX 9600 видео карта Инсталирайте | orkutshare | Графика на карти & Монитори | 1 | 11 Юни 2009 14:31 |
| Офис 2007 Инсталирайте Съобщение за грешка | Исаак appiah | Офис Suites & Приложения | 0 | 27 май 2009 г. 00:35 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Как да инсталирате SP3 ИЗП шофьор? | user1987 | Мултимедия & Codecs | 1 | 30 март 2008 год. 22:38 |
| Видео клип шофьор проблеми-после монитора спря работа! | ljkd13 | Мултимедия & Codecs | 3 | 17 Jan 2008 20:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |