![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
![]() Ι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας που εκδίδει την κάρτα βίντεο, αλλά εγώ dont θέλουν απλά να περιμένουμε μια εβδομάδα για να πάρετε μια απάντηση από αυτούς. Τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Αυτή είναι η κάρτα μιλάω. Η μία AGP κάρτα τύπου αν αυτό βοηθάει. I δημοσιεύτηκε για το πρόβλημα αυτό σε άλλο φόρουμ και comp είπε dont ανησυχείτε γι 'αυτό και μόλις εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης έτσι σκέφτηκα Id κάποια opinons περισσότερο για το θέμα αυτό. http://www.circuitcity.com/ssm/Visio...l.do # prodspecs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά κάντε κλικ συνεχιστεί ούτως ή άλλως, είναι κοινή και τίποτα δεν με ανησυχεί.
| |||
| |||
| Απλά συνεχιστεί, εάν αυτό το νέο πρόγραμμα οδήγησης δεν λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, απλά πηγαίνετε πίσω στην ενημέρωση, πριν να είναι |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα XFX 9600 Video Card Εγκατάσταση | orkutshare | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 11 Ιουν 2009 14:31 |
| Εγκαταστήστε το Office 2007 Μήνυμα λάθους | Isaac appiah | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 27 Μαΐου 2009 00:35 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Τρόπος εγκατάστασης του SP3 UAA Driver? | user1987 | Multimedia & Codecs | 1 | 30 Μαρ 2008 22:38 |
| Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 Ιαν 2008 20:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |