![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() Sam e-poštom tvrtki koji video karticu ali ja dont ištanje to pravedan pričekajte tjedan dana da bi dobili odgovor od njih. Što mogu učiniti u vezi ovoga? To je kartica Govorim o. Njegova jedan tip AGP karticu ako je to pomaže. Ja posted o ovom problemu na drugi comp forumu i rekoše dont brinuti o tome i jednostavno instalirajte upravljačke programe tako da sam shvatio Id dobili neki više opinons o tom pitanju. http://www.circuitcity.com/ssm/Visio...l.do # prodspecs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo kliknite na "Nastavi svejedno, to je zajedničko i ništa ne morate se brinuti.
| |||
| |||
| Samo nastavite, ako taj novi driver ne radi li računalo s OS, samo vratite se pred vama updated on |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi XFX 9600 Video Card Install | orkutshare | Graphics Cards & Monitors | 1 | 11. lipnja 2009 14:31 |
| Instalacija Office 2007 pojavljuje se poruka o pogrešci | Izak appiah | Office & Applications | 0 | 27. svibanj 2009 00:35 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Kako instalirati SP3 UAA Driver? | user1987 | Multimedija i kodeci | 1 | 30. ožujak 2008 22:38 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Thread Tools | |
| |