![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
![]() אני בדואר האלקטרוני של החברה, אשר מהווה את כרטיס הווידאו dont אבל אני פשוט רוצה לחכות שבוע כדי לקבל תגובה מהם. מה אני יכול לעשות לגבי זה? זהו כרטיס אני מדבר. Its an כרטיס מסוג AGP אם כי עוזר. אני פורסם על בעיה זו על אחרת comp הפורום והם אמרו dont תדאג ופשוט להתקין את מנהלי ההתקנים כך הבנתי זיהוי קצת יותר opinons בעניין זה. http://www.circuitcity.com/ssm/Visio...l.do # prodspecs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פשוט לחץ על המשך בכל זאת, זה נפוץ ו אין מה לדאוג.
| |||
| |||
| כל שעליך לעשות הוא להמשיך, אם זה מנהל ההתקן החדש לא עובד עם מערכת ההפעלה במחשב אתה, רק כדי לחזור לפני עדכון זה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חדש XFX 9600 כרטיס הווידאו התקן | orkutshare | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 11th יוני 2009 14:31 |
| התקן את Office 2007 מתקבלת הודעת שגיאה | Isaac appiah | חבילות Office & Applications | 0 | -27 במאי 2009 00:35 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| כיצד להתקין את מנהלי ההתקנים SP3 UAA? | user1987 | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 30 מרץ 2008 22:38 |
| וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד! | ljkd13 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | -17 ינואר 2008 20:00 |
| שרשרת כלים | |
| |