![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
![]() Сам е-поштом предузећа који видео картицу али ја донт оскудица за праведан сачекајте недељу дана да би добили одговор од њих. Шта могу да урадим у вези овог? То је картица Говорим о. Његова један тип АГП картицу ако је то помаже. Ја постед о овом проблему на други цомп форуму и рекоше донт да брине о томе и једноставно инсталирајте управљачке програме тако да сам схватио Ид добили неки више опинонс на ово питање. хттп://ууу.цирцуитциты.цом/ссм/Висио...л.до # продспецс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само кликните на "Настави свеједно, то је заједничко и ништа не морате да се бринете.
| |||
| |||
| Само наставите, ако тај нови дривер не ради ли рачунар са ОС, само вратите се пред вама упдатед он |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови КСФКС 9600 Видео Цард Инсталл | оркутсхаре | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 11. јуна 2009 14:31 |
| Инсталација Оффице 2007 појављује се порука о грешци | Изак аппиах | Оффице & Апплицатионс | 0 | 27 мај 2009 00:35 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Како инсталирати СП3 УАА Дривер? | усер1987 | Мултимедија и кодеци | 1 | 30 март 2008 22:38 |
| Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! | љкд13 | Мултимедија и кодеци | 3 | 17 јануар 2008 20:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |