μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

I Got My αντικατάσταση GTX280, αλλά τώρα έχω ένα νέο πρόβλημα.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28ης Μαΐου 2009, 19:40
Ομάδα Δωρητών

ΟΚ, i dont BSOD τώρα, αλλά! όταν παίζουν παιχνίδια, θα τείνει να τρέχει καλά, αλλά και μπορεί να πει το βίντεο που βλέπετε ταχύτητα τρέχει το κανονικό, αλλά τότε μοιάζει το επιβραδύνει, τότε επιταχύνει, τότε ισχύει το κανονικό, και επαναλαμβάνει. τα πραγματικά εξοργιστικό. Χρειάζομαι βοήθεια αναφέρονται τι να κάνει για να διορθώσετε αυτό ....

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 28ης Μαΐου 2009, 20:06
Ομάδα Δωρητών

αυτό είναι το 3dmark06 φιλοξενούμενων.
http://service.futuremark.com/home.a...2BAB856C669201
το ότι δεν θα πρέπει να είναι ΧΑΜΗΛΗ!! προηγούμενη κάρτα μου είχε 17.000 + Τι γίνεται εδώ; που έκανε να μου δώσετε ένα ελαττωματικό κάρτα!;
Old 29ης Μαΐου 2009, 02:48
Ομάδα Δωρητών

Υποθέτω ότι έχετε εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο σταθερό οδηγών κλπ.;
Old 29ης Μαΐου 2009, 13:48
Ομάδα Δωρητών

Ναι. i ενεργοποιημένη τη δύναμη των καλωδίων στην GPU και φαίνεται να είναι σε λειτουργία πρόστιμο τώρα. ακόμα, μου 3dmark06 είναι ακόμη 14.200 ish. θα πρέπει να είναι 17.000. κάτι ακόμα isn't δικαίωμα.
Old 29ης Μαΐου 2009, 14:04
Ομάδα Δωρητών

Ήμουν χθες το βράδυ Τυρί gaming και ένα μάγκα είπε ότι υπάρχει εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης για την gx280 και τρέχει όπως έκανε χάλια και τράκαρε το σύστημα. Θα επανέλθει στην προηγούμενη έκδοση και όλα είναι εντάξει και πάλι. Ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε τους οδηγούς μόλις πριν από αυτήν την τελευταία σειρά.
Old 29ης Μαΐου 2009, 15:29
Ομάδα Δωρητών

... hmmm im δεν τόσο σίγουρος για αυτό ...
Old 29ης Μαΐου 2009, 15:34
Ομάδα Δωρητών

Τι δεν πρέπει να είναι σίγουρος γι? Ο dude είπε, έκανε ITR και συνέβη. Πολύ απλό. Δεν θέλετε να το κάνουμε, δεν το κάνετε, αλλά δεν υπάρχει τίποτα στην ερώτηση για τα γεγονότα. Προσωπικά δεν είχα προβλήματα με τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, μερικά όμως. Επίσης, δεν έχουν το 280, που κάνει.
Old 29ης Μαΐου 2009, 15:51
Ομάδα Δωρητών

Πού είναι ο κίνδυνος έτσι κι αλλιώς;

Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή, αν δεν υπάρχει καμία διαφορά, απλώς ενημέρωση για τις τελευταίες ξανά ..
Old 29ης Μαΐου 2009, 16:45
Ομάδα Δωρητών

Εννοούσα im βέβαιος ότι δεν το προκάλεσαν οι οδηγοί. γελάω δυνατά. Απλά BSOD'd AGAIN!!!! και αυτό είναι μια νέα κάρτα. im βέβαιος ότι δεν το κάνει η GPU thats αυτό ....@%$&!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.