![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК, ја донт БСОД сада, АЛИ! кад ми играмо, она тендира приказују реду, али могу рећи у видео брзину коју видите тече нормално, али онда изгледа као њена успорава, а затим убрзава, онда иде нормално, и понавља. својим стварно узнемирујући. Треба ми помоћ фигуринг оут што урадите да бисте решили овај ....
|
| |||
| |||
| Ово је мој 3ДМарк06 сцоре. хттп://сервице.футуремарк.цом/хоме.а...2БАБ856Ц669201 његова не би требало да буде да Нишка! мој претходни картица имала 17.000 + шта се дешава овде? Јесу ли ми дати неисправних картица?
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| ЈА претпоставити сте инсталирали најновије стабилно возача и сл?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Ыуп. ја пребацио на енергетски каблови за ГПУ и то изгледа као да се изводи у реду сада. ипак, мој 3ДМарк06 је још 14.200 исх. требало би да буде 17.000. нешто ипак није у праву.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Био сам синоћ гаминг Сир и дуде тамо, рекао је он инсталиран најновији управљачки програм за свој гкс280 и учини га да покреће као бесмислица и пала система. Он је уклонио повратак на претходну верзију и све је опет у реду. Можда ти мај оскудица за пробати за возача само пре овог најновијег сета. |
|
| |||
| |||
| хммм ... па им не сигуран о томе ...
|
| |||
| |||
| Шта је не бити сигурни? Тхе дуде, рекао је он, он је учинио ИТР и то догодило. Згодан раван напред. Не желим то учинити, не, али не постоји ништа на питање о догађајима. Лично нисам имао проблема са најновије дривер, али неке учинити. ЈА исто тако донт 'имати 280, он ради. |
|
| |||
| |||
| Где је ризик Аныуаы? Засигурно то вреди пробати, ако то не представља никакву разлику, праведан модернизирати на задњи опет ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Ја им не сигуран значило својих возача узрок томе. лол. ЈА праведан БСОД'д ПОНОВНО! и ово је нови картицу. им не сигуран својих ГПУ тај догађај на овај ....@%$&!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| НВИДИА ГеФорце ГТКС280 или ГТКС285? | цхеесепуфф | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 2 март 2009 13:44 |
| Гаинуард ГТКС280 | Крллл | ЦЈ Усед Маркетплаце | 0 | 2 фебруар 2009 07:33 |
| Цхипсет Фан Замена | Морглор9 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 20 новембар 2007 21:45 |
| Им замену купујете псу, је величина (волумен) је проблем? | мррохан | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 1 новембар 2007 19:15 |
| Алтернативна тастатура | Емрыс88 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 19. сеп 2007 09:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |