![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всъщност аз съм нов за цялото обновяване компютри и са доста ограничени познания, но разбрах причината моя компютър пази от замръзване по време на игрите с повтарящ звук е свързано с факта, ми gpu температура е между 75-90 dgrees centirgrade , и ми gpu е NVIDIA GeForce 8200, аз открих, че ми трябва някаква радиатор или fansink за борба с това, но аз наистина не идея, така че ако някой може да ми помогне Бих Наистина оценявам това, наздраве |
|
| |||
| |||
| моля, наистина се нуждаем от помощта |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това ли е 8200 m / B с интегрирана графика?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Съжалявам, наистина не знам, как ще разбера? |
|
| |||
| |||
| Това ли е предварително изграден изкупени от шелф? Ако е така направи и модел PLZ или ако тя е самостоятелно построена бр компонента списък на PC PLZ
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли вашата монитора включете в задния край на другите пристанища или под тях
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| нейното предварително изграден Съжалявам не знам модела, знам, че на Packard Bell, има AMD Phenom x3 2.10ghz процесор, и той казва, че е ACPI x86 базирани PC ако това помага |
|
| |||
| |||
| и свещи в над задните USB портове и sopund порт неща, ако това помага? : / |
|
| |||
| |||
| Мисля, че му къде съм DONT имат графична карта? |