![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
V podstatě jsem nový k celé modernizace PC a mají poměrně omezené znalosti, ale i zjistili, že důvodem mého PC stále zmrazení v průběhu hry se opakující zvuk je to s tím mým GPU teplota pohybuje mezi 75-90 dgrees centirgrade , a my je GPU NVIDIA GeForce 8200, jsem zjistil, že potřebuji nějaké teplo dřezu nebo fansink v boji proti této, ale i opravdu nemám ponětí, takže kdyby někdo mohl pomoci já bych opravdu ocenil, fandí
|
|
|
|||
|
|||
|
prosím opravdu potřebují pomoc
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je to 8200 m / b s integrovanou grafikou?
|
|
|
|||
|
|||
|
Je mi líto i fakt nevím, jak bych to zjistil?
|
|
|
|||
|
|||
|
Je to pre-postavený koupil z regálu? Pokud ano, značku a model plz
nebo-li je samostatně postavený PC komponenty seznam PC plz
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dělá váš monitor plug zpět do blízkosti jiné porty nebo pod nimi
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
předvstupní postaven I'm sorry I don't know modelu, já vím je to Packard Bell, má AMD Phenom X3 2.10ghz procesor, a říká, že je založena ACPI x86 PC, zda to pomohlo
|
|
|
|||
|
|||
|
a zásuvky ve výše zadního USB porty a sopund portu to, zda to pomohlo? : /
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, že pokud jeho i dont mít grafickou kartu?
|