![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Βασικά είμαι νέος σε ολόκληρη την αναβάθμιση του υπολογιστή και να έχουν πολύ περιορισμένη γνώση, αλλά έμαθα το λόγο για τον υπολογιστή μου κρατά δέσμευση κατά τη διάρκεια αγώνων, με επαναλαμβανόμενες ήχου έχει να κάνει με το γεγονός μου gpu θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 75-90 dgrees centirgrade , και μου είναι η gpu nvidia GeForce 8200, βρήκα ότι χρειάζομαι κάποια θερμότητα νεροχύτη fansink ή για την καταπολέμηση αυτού του αλλά πραγματικά δεν έχουν ιδέα, έτσι ώστε αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει πραγματικά θα εκτιμούσα, cheers |
|
| |||
| |||
| παρακαλώ πραγματικά έχουν ανάγκη τη βοήθεια |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι το 8200 m / b με ολοκληρωμένα γραφικά;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Λυπάμαι Πραγματικά δεν ξέρω, πώς θα ήταν να βρω; |
|
| |||
| |||
| Είναι αυτό ένα προ-χτισμένο αγόρασε από το ράφι; αν ναι κάνει και το μοντέλο plz ή Εάν είναι αυτό το συστατικό χτισμένο τεμ κατάλογο των pc plz
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| η χώρα σας παρακολουθεί βύσμα στο πίσω κοντά στο ή κάτω από άλλα λιμάνια τους
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| κατασκευαστεί πριν από την Λυπάμαι δεν γνωρίζω το μοντέλο, που ξέρω ότι είναι Packard Bell, η τροπολογία έχει Phenom x3 2.10ghz επεξεργαστή, και λέει ότι είναι ACPI x86 βασίζονται τεμ αν αυτό βοηθάει |
|
| |||
| |||
| και βύσματα στο παραπάνω τα πίσω θύρες USB και sopund λιμάνι τα πράγματα αν αυτό βοηθάει; : / |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι όταν το i dont έχει κάρτα γραφικών; |