![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Uglavnom ja sam novi na cijeli nadogradnje pc-a i imaju prilično ograničeno znanje, ali sam otkrio razlog moj pc drži na smrzavanje tijekom igre s ponavljaju zvuk je za napraviti sa činjenicom moj GPU temp leži između 75-90 dgrees centirgrade , a moj je GPU nvidia geforce 8200, ja sam saznala da mi treba neki za hlađenje ili fansink za borbu protiv ovog, ali ja stvarno nemam pojma, pa ako bilo tko mogao pomoć mene ja će stvarno poštovati Internet, klicati |
|
| |||
| |||
| molim stvarno potreba pomoć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to 8200 m / b s integriranom grafikom?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Žao mi je i stvarno ne znam kako bih saznati? |
|
| |||
| |||
| Je li to već izgrađeno otkupio polici? ako je tako čini i model plz ili ako je samo sagradio pc komponentu popis PC plz
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne vaš monitor priključite u leđa kod drugih priključaka ili ispod njih
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| svojim unaprijed izgrađen Žao mi je, ne znam model, znam da je Packard bell ima Amd Phenom x3 2.10ghz procesor, i ona kaže da je ACPI x86 temeljen PC ako da pomaže |
|
| |||
| |||
| i to u utikači iznad stražnje usb luka i luka sopund stvari, ako to pomaže? : / |
|
| |||
| |||
| Mislim da je njen gdje ja dont imati grafičke kartice? |