kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Van egy Nvidia Geforce 8200, Valaki legyen szíves mondja meg mi a teendő Túlmelegedés elleni harcról

Reply

Téma eszközök
Old Június 22 2009, 13:01
Új tag Csoport

Default Van egy Nvidia Geforce 8200, Valaki legyen szíves mondja meg mi a teendő Túlmelegedés elleni harcról

Alapvetően új vagyok az egész korszerűsítése számítógép és meglehetősen korlátozott ismeretekkel, de kiderült, az ok, my pc tart a fagypont alatti játékot ismétlődő hangot, hogy az a tény, az én GPU hőmérséklete 75-90 között van dgrees centirgrade , és a GPU az NVIDIA GeForce 8200, én találtam ki, hogy szükségem van valamilyen hő mosogató vagy fansink leküzdésére, de ez tényleg fogalmam sincs, úgyhogy ha valaki tudna segíteni azt nagyon értékelem, cheers
Old Június 22 2009, 15:19
Új tag Csoport

Default Van egy Nvidia Geforce 8200, Valaki legyen szíves mondja meg mi a teendő Túlmelegedés elleni harcról

kérem, tényleg szükség van a segít
Old Június 22 2009, 15:21
Donor Group

Ez az 8200 m / b integrált grafika?

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Június 22 2009, 15:23
Új tag Csoport

Sajnálom, tényleg nem tudom, hogyan találom meg?
Old Június 22 2009, 15:28
Donor Group

Ez egy előre elkészített vettem le a polcról? Ha így tesz, és modell plz
vagy ha a saját épített PC összetevő listát a pc plz

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.
Old Június 22 2009, 17:46
Donor Group

meg a monitor csatlakozót a hátsó közelében más kikötőkben vagy alattuk
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Július 1 2009, 07:09
Új tag Csoport

előtti épült Sajnálom, hogy nem tudja, a modell, én tudom, hogy ez Packard Bell, az AMD Phenom x3 2.10ghz processzor, és azt mondja, ez egy ACPI x86 alapú PC, ha ez segít
Old Július 1 2009, 07:09
Új tag Csoport

dugók és a fent a hátsó USB portot és sopund dolog, ha ez segít? : /
Old Július 5 2009, 14:24
Új tag Csoport

Úgy gondolom, hogy ha én dont volna a grafikus kártya?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.