![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Alapvetően új vagyok az egész korszerűsítése számítógép és meglehetősen korlátozott ismeretekkel, de kiderült, az ok, my pc tart a fagypont alatti játékot ismétlődő hangot, hogy az a tény, az én GPU hőmérséklete 75-90 között van dgrees centirgrade , és a GPU az NVIDIA GeForce 8200, én találtam ki, hogy szükségem van valamilyen hő mosogató vagy fansink leküzdésére, de ez tényleg fogalmam sincs, úgyhogy ha valaki tudna segíteni azt nagyon értékelem, cheers |
|
| |||
| |||
| kérem, tényleg szükség van a segít |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez az 8200 m / b integrált grafika?
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Sajnálom, tényleg nem tudom, hogyan találom meg? |
|
| |||
| |||
| Ez egy előre elkészített vettem le a polcról? Ha így tesz, és modell plz vagy ha a saját épített PC összetevő listát a pc plz
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| meg a monitor csatlakozót a hátsó közelében más kikötőkben vagy alattuk
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| előtti épült Sajnálom, hogy nem tudja, a modell, én tudom, hogy ez Packard Bell, az AMD Phenom x3 2.10ghz processzor, és azt mondja, ez egy ACPI x86 alapú PC, ha ez segít |
|
| |||
| |||
| dugók és a fent a hátsó USB portot és sopund dolog, ha ez segít? : / |
|
| |||
| |||
| Úgy gondolom, hogy ha én dont volna a grafikus kártya? |