![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בעיקרון אני חדש על כל שדרוג של המחשב ויש לך ידע די מוגבל, אבל אני מצאתי את הטעם שלי, שומרת על הקפאת PC במהלך המשחקים עם קול החוזרים היא לעשות עם העובדה שלי gpu טמפ שוכנת בין 75-90 dgrees centirgrade ו gpu שלי הוא Nvidia geforce 8200, מצאתי כי אני צריך איזה חום כיור או fansink למאבק הזה אבל אני באמת לא יודע, אז אם מישהו יכול לעזור לי הייתי מאוד מעריך את זה, הידד |
|
| |||
| |||
| אנא באמת צריך את העזרה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה 8200 m / b משולבת עם גרפיקה?
|
| |||
| |||
| אני מצטער אני באמת לא יודע, איך אוכל לדעת? |
|
| |||
| |||
| האם זה מראש בנוי קנה את המדף? אם כן דגם plz או אם הוא עצמו בנוי PC הרכיב רשימה של PC plz
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם את לפקח תקע בחזרה לתוך ליד השני יציאות או מתחת להם
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| שלה בנוי מראש אני מצטער שאני לא יודע את הדגם, אני יודע שזה Packard הפעמון, יש מעבד AMD Phenom x3 2.10ghz מעבד, וזה אומר שהוא ACPI מבוססות x86 PC אם זה עוזר |
|
| |||
| |||
| וזה בשנת plugs מעל האחורית יציאות USB ו sopund יציאת דברים אם כי עוזר? : / |
|
| |||
| |||
| אני חושב על איפה אני dont יש כרטיס המסך? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | 20 אוקטובר 2008 00:52 |
| Nvidia geforce 6200 Le | Wutz | כרטיסי מסך & Monitors | 15 | 26 אוקטובר 2007 02:09 |
| Nvidia geforce mx4000 | tiaki | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 9 ספטמבר 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Go 6150 | Jesi | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 4th מאי 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | ג 'וש S | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 20 מרץ 2007 13:50 |
| שרשרת כלים | |
| |