mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

I Have Nvidia GeForce 8200, Someone pasakykite man, ką daryti kovos Perkaitimas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 22, 2009, 13:01
Naujas Narys

Default I Have Nvidia GeForce 8200, Someone pasakykite man, ką daryti kovos Perkaitimas

Iš esmės esu nauja visai modernizavimo PC ir turi gana mažai žinių, bet aš sužinojau priežastis Mano PC saugo nuo užšalimo, per žaidimus, pasikartojantis garsas daryti su tuo mano GPU temperatūra svyruoja nuo 75-90 dgrees centirgrade ir mano GPU NVIDIA GeForce 8200, aš sužinojau, kad man reikia šilumos rūšies ar kriauklės fansink kovoti su šia, bet aš tikrai neturi idėjos, tad jei kas nors galėtų padėti man I would really appreciate it, cheers
Old Birželis 22, 2009, 15:19
Naujas Narys

Default I Have Nvidia GeForce 8200, Someone pasakykite man, ką daryti kovos Perkaitimas

Prašome tikrai reikia pagalbos
Old Birželis 22, 2009, 15:21
Donorų grupės

Ar šis 8.200 m / b su integruota grafika?

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Birželis 22, 2009, 15:23
Naujas Narys

I'm sorry aš tikrai nežinau, kaip man sužinoti?
Old Birželis 22, 2009, 15:28
Donorų grupės

Ar tai iš anksto nusipirkau pastatytas prie lentynos? jei taip, gamyklinė markė ir modelis PLZ
arba jei jis yra savarankiškai pastatytas PC komponentų sąrašas pc plz

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
Old Birželis 22, 2009, 17:46
Donorų grupės

Jūsų monitoriaus kištuko į šalia kitų uostų ar žemiau jų atgal
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Liepa 1, 2009, 07:09
Naujas Narys

pasirengimo pastatytas I'm sorry I don't know modelis, I don't know it's Packard Bell, turi AMD Phenom X3 2.10GHz procesorius, ir jis sako tai yra ACPI x86 pagrįstos PC, jei, kuri padeda
Old Liepa 1, 2009, 07:09
Naujas Narys

ir žvakės aukščiau Rear USB uostai ir uosto sopund dalykų, jei tas padeda? : /
Old Liepa 5, 2009, 14:24
Naujas Narys

Manau, kad jos kur Neturite video?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.