![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Iš esmės esu nauja visai modernizavimo PC ir turi gana mažai žinių, bet aš sužinojau priežastis Mano PC saugo nuo užšalimo, per žaidimus, pasikartojantis garsas daryti su tuo mano GPU temperatūra svyruoja nuo 75-90 dgrees centirgrade ir mano GPU NVIDIA GeForce 8200, aš sužinojau, kad man reikia šilumos rūšies ar kriauklės fansink kovoti su šia, bet aš tikrai neturi idėjos, tad jei kas nors galėtų padėti man I would really appreciate it, cheers |
|
| |||
| |||
| Prašome tikrai reikia pagalbos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar šis 8.200 m / b su integruota grafika?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| I'm sorry aš tikrai nežinau, kaip man sužinoti? |
|
| |||
| |||
| Ar tai iš anksto nusipirkau pastatytas prie lentynos? jei taip, gamyklinė markė ir modelis PLZ arba jei jis yra savarankiškai pastatytas PC komponentų sąrašas pc plz
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų monitoriaus kištuko į šalia kitų uostų ar žemiau jų atgal
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| pasirengimo pastatytas I'm sorry I don't know modelis, I don't know it's Packard Bell, turi AMD Phenom X3 2.10GHz procesorius, ir jis sako tai yra ACPI x86 pagrįstos PC, jei, kuri padeda |
|
| |||
| |||
| ir žvakės aukščiau Rear USB uostai ir uosto sopund dalykų, jei tas padeda? : / |
|
| |||
| |||
| Manau, kad jos kur Neturite video? |