![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Būtībā es esmu jauns, lai viss modernizāciju datora un ir samērā ierobežotas zināšanas, bet es uzzināju iemesls mans pc tur uz sasaldēšanas laikā spēles ar atkārtoti skaņa ir saistīts ar to manu GPU temperatūra ir no 75-90 dgrees centirgrade , un mans GPU ir NVIDIA GeForce 8200, esmu atklāts, ka man vajag kaut kādu siltuma izlietne vai Fansink, lai cīnītos pret šo, bet man tiešām nav ideju, tāpēc, ja kāds varētu man palīdzēt es really appreciate it, cheers |
|
| |||
| |||
| lūdzu tiešām vajadzīga palīdzība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir 8.200 m / b ar integrētu grafiku?
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| I'm sorry Es tiešām nezinu, kā man noskaidrot? |
|
| |||
| |||
| Tas ir pre-built nopirka pie plaukta? ja tā ir marka un modelis plz vai ja tā ir pašu būvēts pc komponentu sarakstu, pc plz
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu uzraudzīt plug stājas atpakaļ pie citām ostām vai zem tās
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| pirms tās būvētas I'm sorry Es nezinu modeli, es zinu, tas ir Packard Bell ir AMD Phenom x3 2.10ghz procesoru, un saka, ka tā ir ACPI x86 datoru, ja tas palīdz |
|
| |||
| |||
| un sveces iepriekš aizmugures USB ports un sopund ostu starpā, ja tas palīdz? : / |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka tā kur i dont ir grafiskā karte? |
![]() |
|
| Bookmarks |