rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Mam Nvidia Geforce 8200, Someone please tell me Co zrobić, aby zwalczać Przegrzanie

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 czerwca 2009, 13:01
Nowe państwa grupy

Default Mam Nvidia Geforce 8200, Someone please tell me Co zrobić, aby zwalczać Przegrzanie

Zasadniczo jestem nowy dla całej modernizacji komputera i mają dość ograniczoną wiedzę, ale i znaleźć się powodem mojego komputera przechowuje na zamrożenie w czasie gry z powtarzajacymi dźwięku jest to z faktem, moje GPU temp. leży między 75-90 dgrees centirgrade , a mój jest GPU NVIDIA GeForce 8200, i stwierdzili, że muszę jakiś ciepła zlewozmywak lub fansink do walki z tym, ale ja naprawdę nie mają pomysłu, więc jeśli ktoś mógłby mi pomóc i would really appreciate it, cheers
Old 22 czerwca 2009, 15:19
Nowe państwa grupy

Default Mam Nvidia Geforce 8200, Someone please tell me Co zrobić, aby zwalczać Przegrzanie

proszę naprawdę potrzebują pomocy
Old 22 czerwca 2009, 15:21
Grupa dawcy

Czy to jest 8200 m / b ze zintegrowaną grafiką?

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 22 czerwca 2009, 15:23
Nowe państwa grupy

I'm sorry I naprawdę nie wiem, jak mam znaleźć?
Old 22 czerwca 2009, 15:28
Grupa dawcy

Czy jest to prekompilowanych kupił z półki? jeśli tak, to marka i model plz
lub jeśli jest ono zbudowane samodzielnie szt. elementu listy PC plz

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.
Old 22 czerwca 2009, 17:46
Grupa dawcy

nie monitora wtyczki do tyłu w pobliżu innych portów lub poniżej nich
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 1 lip 2009, 07:09
Nowe państwa grupy

przed jej budowy I'm sorry I don't know modelu Wiem to Packard Bell ma AMD Phenom X3 2.10ghz procesor i mówi to ACPI x86 oparte pc jeśli która pomaga
Old 1 lip 2009, 07:09
Nowe państwa grupy

i korków w tylnej powyżej porty USB i port sopund rzeczy, jeżeli pomaga? : /
Old 5. lipca 2009, 14:24
Nowe państwa grupy

Myślę, że jej gdzie i dont mieć karty graficznej?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.