![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zasadniczo jestem nowy dla całej modernizacji komputera i mają dość ograniczoną wiedzę, ale i znaleźć się powodem mojego komputera przechowuje na zamrożenie w czasie gry z powtarzajacymi dźwięku jest to z faktem, moje GPU temp. leży między 75-90 dgrees centirgrade , a mój jest GPU NVIDIA GeForce 8200, i stwierdzili, że muszę jakiś ciepła zlewozmywak lub fansink do walki z tym, ale ja naprawdę nie mają pomysłu, więc jeśli ktoś mógłby mi pomóc i would really appreciate it, cheers |
|
| |||
| |||
| proszę naprawdę potrzebują pomocy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy to jest 8200 m / b ze zintegrowaną grafiką?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| I'm sorry I naprawdę nie wiem, jak mam znaleźć? |
|
| |||
| |||
| Czy jest to prekompilowanych kupił z półki? jeśli tak, to marka i model plz lub jeśli jest ono zbudowane samodzielnie szt. elementu listy PC plz
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie monitora wtyczki do tyłu w pobliżu innych portów lub poniżej nich
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| przed jej budowy I'm sorry I don't know modelu Wiem to Packard Bell ma AMD Phenom X3 2.10ghz procesor i mówi to ACPI x86 oparte pc jeśli która pomaga |
|
| |||
| |||
| i korków w tylnej powyżej porty USB i port sopund rzeczy, jeżeli pomaga? : / |
|
| |||
| |||
| Myślę, że jej gdzie i dont mieć karty graficznej? |