![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V podstate som nový k celej modernizácie PC a majú pomerne obmedzené vedomosti, ale aj zistili, že dôvodom môjho PC stále zmrazenie v priebehu hry sa opakujúci zvuk je to s tým mojím GPU teplota pohybuje medzi 75-90 dgrees centirgrade , a my je GPU NVIDIA GeForce 8200, som zistil, že potrebujem nejaké teplo drezu alebo fansink v boji proti tejto, ale aj naozaj nemám ponětí, takže keby niekto mohol pomôcť já bych opravdu ocenil, fandí |
|
| |||
| |||
| prosím naozaj potrebujú pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to 8200 m / b s integrovanou grafikou?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto aj fakt nevím, jak bych to zistil? |
|
| |||
| |||
| Je to pre-postavený kúpil z regálu? Ak áno, značku a model plz alebo ak je samostatne postavený PC komponenty zoznam PC plz
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| robí váš monitor plug späť do blízkosti iné porty alebo pod nimi
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| predvstupovej postavený I'm sorry Nechcem know modelu, já vím je to Packard Bell, má AMD Phenom X3 2.10ghz procesor, a hovorí, že je založená ACPI x86 PC, či to pomohlo |
|
| |||
| |||
| a zásuvky vo vyššie zadného USB porty a sopund portu to, či to pomohlo? : / |
|
| |||
| |||
| Myslím, že ak jeho i dont mať grafickú kartu? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 9 | 20. októbra 2008 00:52 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitory | 15 | 26 októbra 2007 02:09 |
| NVidia GeForce mx4000 | tiaki | Graphics Cards & Monitory | 6 | 9. septembra 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Běž 6150 | Jesi | Graphics Cards & Monitory | 2 | 4. mája 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Josh S | Graphics Cards & Monitory | 5 | 20. marca 2007 13:50 |
| Thread Tools | |
| |