![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Углавном ја сам нови на цео надоградње пц-а и имају прилично ограничено знање, али сам открио разлог мој пц држи на смрзавање током игре са понављају звук је радити са чињеницом мој ГПУ темп лежи између 75-90 дгреес центирграде , а мој је ГПУ НВИДИА ГеФорце 8200, ја сам сазнала да ми треба неки за хлађење или фансинк за борбу против овог, али ја стварно немам појма, па ако било ко могао помоћ мене ја ће стварно поштовати Интернет, клицање |
|
| |||
| |||
| молим стварно потреба помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то 8200 м / б са интегрисаном графиком?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Жао ми је и стварно не знам како бих сазнати? |
|
| |||
| |||
| Да ли је то већ изграђено откупио полици? ако је тако чини и модел плз или ако је само саградио пц компоненту листу ПЦ плз
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| не ваш монитор прикључите у леђа код других прикључака или испод њих
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| својим унапред изграђен Жао ми је, не знам модел, знам да је Пацкард белл има АМД Пхеном кс3 2.10гхз процесор, и она каже да је АЦПИ кс86 базиран ПЦ ако да помаже |
|
| |||
| |||
| и то у утикачи изнад задње усб лука и лука сопунд ствари, ако то помаже? : / |
|
| |||
| |||
| Мислим да је њен где ја донт имати графичке картице? |