![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Esasında ben bütün yükseltme bilgisayar ve oldukça sınırlı bir bilgi var, ama benim bilgisayar donma oyunlar sırasında tekrarlayan ses tutar nedeni öğrendim aslında benim GPU ısı ile ilgili olarak yeni yaşıyorum 75-90 dgrees arasında centirgrade yatıyor , ve GPU NVIDIA GeForce 8200, I i lavabo veya mücadele fansink ısı bir tür ihtiyacını da bulduğunuzda bu ama gerçekten Bu yüzden herkes beni gerçekten, şerefe takdir ediyorum ben yardımcı olabilecek hiç bir fikrim yok |
|
| |||
| |||
| lütfen gerçekten yardıma ihtiyacım var |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu 8200 m / b entegre grafikleri ile?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| I'm sorry I gerçekten nasıl bulmak da bilmiyorum? |
|
| |||
| |||
| Bu önceden yapılmış mı rafta kapalı aldı? eğer böyle ise ve model plz yapmak veya Eğer o kendini PC plz bilgisayar bileşen listesi yapılmış
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Diğer bağlantı noktası ya da aşağıda yakın arkasına monitörünüzü fişi bu
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ve öncesi model don't know I'm sorry I yapılmış, i bu Packard Bell biliyorum AMD Phenom X3 2.10ghz işlemci var ve bu yazan bir eğer yardımcı ACPI x86 tabanlı PC |
|
| |||
| |||
| Eğer yardımcı olur ve arka USB portu ve sopund şey yukarıdaki fişlerini? : / |
|
| |||
| |||
| Ben onun i dont bir grafik kartına sahip mi? |
![]() |
|
| Bookmarks |