![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК - моята графика борда умря Аз имали GeForce 7600 GS карта, която използвах за шофиране 2 екрани - един стар аналогов VGA и един нов (Иш) цифров екран. По принцип използвам цифров екран за Photoshop работа и аналогови екрана за поща / нетно / и др Аз се отстраняват мъртвите карта и включен в VGA екран във VGA гнездо на дънната платка и всичко изглежда да работят! Отне малко messing около (драйвери и т.н.), но при най-малкото, което може да получи в мрежата и т.н. Това вече листата ми с проблема за какво да се въведе като нова графична карта. В GeForce 7600 GS имах беше ASUS карта и тя не се изисква отделно захранване. Въпреки това, почти всичко, което съм сега гледаш сякаш искам В спецификационен на PC е: ASUSTek M2NPV-VM дънни платки (има GeForce 6150 графични вградена) 2 х Pentium 4 процесор AMD 22Mhz 2 Концертен памет 2 х твърдия диск 2 х DVD дискове & Домакин на USB и други съединители ... Електрозахранването имам казва, това е 500W Ще ми трябва друго захранване или трябва да надстроите ако въведе графична карта, което е необходимо (казвам) 350W? И, може някой да препоръчате (cheapish за предпочитание) карта, която ще позволи ми да карам 2 екрани, всяка от които е 1280 x 1024 пиксела, с разумна скорост? Също така не мога да видя цялата налична връзка от PSU. Как мога да получа нещо друго, свързано с нея (приема че има достатъчно мощност)? Толкова много въпроси .... Благодаря за помощта ви. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8300/8400 следва да се оправи. Наистина просто купуват най-евтините нещо с 2x DVI. Обикновено Бих кажа списък PSU производителя, но тези карти ще дръпнете по-малко от 7600, така че не трябва да е голяма работа.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|