menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

I třeba nahradit Moje grafických karet Ale ....

Reply

Thread Nástroje
Old 29. března 2009, 10:48
Nový člen skupiny

Default I třeba nahradit Moje grafických karet Ale ....

OK - moje grafika palubě zemřeli

Měl jsem kartu GeForce 7600 GS, které jsem jezdíval 2 clony - jeden starý analogový VGA a jeden nový (ish) digitální displej. V podstatě jsem o digitální displej pro Photoshop práce a analogové obrazovce mail / net / atd.

I odstraní mrtvé kartu a zapojit VGA obrazovku do VGA patice na základní desce a vše se zdá být v práci! Jedná se trochu o umazávání (ovladače atd.), ale alespoň můžu získat na internetu, atd. To nyní nechává mě s problémem co do jako novou grafickou kartou.

Na GeForce 7600 GS jsem byla karta ASUS a nevyžadují samostatné napájení.

Nicméně téměř vše, co jsem teď hledá Zdá se, že chci

Na spec na PC je:
ASUSTeK M2NPV-VM základní deska (má Geforce grafického postavena v roce 6150)
2 x Pentium 4 procesor AMD 22Mhz
2 Gig paměti
2 x pevný disk
2 x DVD
& Řadu USB konektorů a dalších ...

Napájecí zdroj jsem řekl je to 500W

By Potřebuji jiný zdroj napájení, nebo je potřeba aktualizovat, když představila grafickou kartu, která potřebné (řekněme) 350W? A může někdo doporučit (spíše levný pro preferenci) karty, které umožní, aby mi to disk 2 obrazovek, z nichž každý je 1280 x 1024 px, s dostatečnou rychlostí? Rovněž nevidím žádné dostupné připojení od PSU. Jak mohu získat cokoli připojen k ní (za předpokladu, že existuje dostatek energie)?

Tak mnoho otázek ....

Děkujeme za vaši pomoc.
Old 29. března 2009, 11:43
Dárce Skupina

Default I třeba nahradit Moje grafických karet Ale ....

8300/8400 by mělo být v pořádku. Opravdu jen koupit nejlevnější věc s 2x DVI.

Normálně bych řekl seznamu PSU výrobcem, ale ty karty půjde méně než 7600, takže by neměl být velký problém.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.