![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
OK - moje grafika palubě zemřeli
Měl jsem kartu GeForce 7600 GS, které jsem jezdíval 2 clony - jeden starý analogový VGA a jeden nový (ish) digitální displej. V podstatě jsem o digitální displej pro Photoshop práce a analogové obrazovce mail / net / atd. I odstraní mrtvé kartu a zapojit VGA obrazovku do VGA patice na základní desce a vše se zdá být v práci! Jedná se trochu o umazávání (ovladače atd.), ale alespoň můžu získat na internetu, atd. To nyní nechává mě s problémem co do jako novou grafickou kartou. Na GeForce 7600 GS jsem byla karta ASUS a nevyžadují samostatné napájení. Nicméně téměř vše, co jsem teď hledá Zdá se, že chci Na spec na PC je: ASUSTeK M2NPV-VM základní deska (má Geforce grafického postavena v roce 6150) 2 x Pentium 4 procesor AMD 22Mhz 2 Gig paměti 2 x pevný disk 2 x DVD & Řadu USB konektorů a dalších ... Napájecí zdroj jsem řekl je to 500W By Potřebuji jiný zdroj napájení, nebo je potřeba aktualizovat, když představila grafickou kartu, která potřebné (řekněme) 350W? A může někdo doporučit (spíše levný pro preferenci) karty, které umožní, aby mi to disk 2 obrazovek, z nichž každý je 1280 x 1024 px, s dostatečnou rychlostí? Rovněž nevidím žádné dostupné připojení od PSU. Jak mohu získat cokoli připojen k ní (za předpokladu, že existuje dostatek energie)? Tak mnoho otázek .... Děkujeme za vaši pomoc. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
8300/8400 by mělo být v pořádku. Opravdu jen koupit nejlevnější věc s 2x DVI.
Normálně bych řekl seznamu PSU výrobcem, ale ty karty půjde méně než 7600, takže by neměl být velký problém.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|