μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Θα χρειαστεί να αντικατασταθούν My Graphics Card όμως ....

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29η Μαρτίου 2009, 10:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Θα χρειαστεί να αντικατασταθούν My Graphics Card όμως ....

ΟΚ - γραφικά του σκάφους μου πέθανε

Είχα μια GeForce 7600 GS κάρτα που χρησιμοποιείται για να διανύσουν 2 οθόνες - μία παλιά αναλογική VGA και ένα νέο (ish) ψηφιακή οθόνη. Βασικά, να χρησιμοποιήσω την ψηφιακή οθόνη για το Photoshop εργασίας και την ανάλογη οθόνη για το ταχυδρομείο / net / κλπ.

Θα καταργηθούν οι νεκροί και να συνδεθεί η κάρτα VGA οθόνη VGA στην πρίζα για τη μητρική πλακέτα και όλα φαίνεται να λειτουργεί! Πήρε λίγο Messing περίπου (οδηγοί, κλπ.), αλλά τουλάχιστον μπορώ να πάρετε σχετικά με την καθαρή, κλπ. Αυτό μου αφήνει τώρα με το πρόβλημα του τι πρέπει να θέσει ως νέο στην κάρτα γραφικών.

Η GeForce 7600 GS είχα ήταν μια κάρτα ASUS και δεν απαιτούν ξεχωριστή τροφοδοσία.

Ωστόσο, σχεδόν πάντα είμαι τώρα εξετάζουμε φαίνεται να θέλουν μία

Το spec του υπολογιστή είναι:
ASUSTek M2NPV-VM μητρική πλακέτα (έχει Geforce 6150 χτίστηκε το γραφικό)
2 x Pentium 4 επεξεργαστή AMD 22Mhz
2 Gig μνήμης
2 x σκληρό δίσκο
2 x DVD drives
Και μια σειρά από άλλες συνδέσεις USB και ...

Το τροφοδοτικό που λέει ότι είναι 500W

Θα χρειάζομαι άλλο τροφοδοτικό ή ανάγκη για την αναβάθμιση αν μου εισήγαγε μια κάρτα γραφικών που χρειάζεται (π.χ.) 350W; Και, μπορεί κανείς να συστήσει (cheapish για την προτίμηση) κάρτα που θα μου επιτρέψει να διανύσουν 2 οθόνες, καθένα από τα οποία είναι 1280 x 1024 πίξελ, με εύλογη ταχύτητα; Επίσης, δεν βλέπω καμία διαθέσιμη σύνδεση από το PSU. Πώς μπορώ να πάρω οτιδήποτε άλλο συνδέεται με αυτό (με την προϋπόθεση υπάρχει αρκετή ενέργεια);

Έτσι, πολλές ερωτήσεις ....

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
Old 29η Μαρτίου 2009, 11:43
Ομάδα Δωρητών

Default Θα χρειαστεί να αντικατασταθούν My Graphics Card όμως ....

8300/8400 θα πρέπει να είναι εντάξει. Πραγματικά μόλις αγοράσει το φθηνότερο πράγμα με 2x DVI.

Κανονικά, θα ήθελα να πω τη λίστα PSU κατασκευαστή αλλά αυτές κάρτες θα σύρει λιγότερο από το 7600 οπότε δεν θα πρέπει να είναι μια μεγάλη υπόθεση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Θέλω να αντικαταστήσει τη μητρική μου, ram και κάρτα γραφικών The3 Br1ng3r Γενική Συζήτηση Hardware 7 19 Νοέμβρη 2009 16:35
Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Κάρτες Γραφικών & Monitors 9 5 Αυγ 2009 08:44
Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα PCI κάρτα γραφικών; pete21 Κάρτες Γραφικών & Monitors 8 17 Ιαν 2009 12:57
Νέα Κάρτα γραφικών & PSU MaxWilson Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 26 Δεκ. 2007 15:29
Ψάχνετε για νέα Κάρτα γραφικών Coolyxxx Κάρτες Γραφικών & Monitors 10 14 Δεκ. 2007 21:35
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.