![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK - moje grafičke ploče umro Sam imao GeForce 7600 GS card koje sam koristio za vožnju 2 screens - jedan stari analogni VGA i jednom novom (ish) digitalni zaslon. Uglavnom, ja koristiti digitalni zaslon za Photoshop raditi i analogni zaslon za mail / net / itd. Ja uklonjena mrtvih kartice i priključen na VGA zaslon u VGA socket na matičnoj ploči i sve izgleda da radi! Bilo je malo messing oko (vozači, itd.), ali barem mogu doći na net, itd. To me sada ostavlja problem što staviti u kao nova grafička kartica. The GeForce 7600 GS sam bio ASUS kartice i nije potrebna zasebna napajanja. Međutim, gotovo sve što sam sada gleda na izgleda da želim jednog The spec od računala je: ASUSTek M2NPV-VM matična ploča (ima Geforce 6150 grafička izgrađen) 2 x AMD Pentium 4 procesor 22Mhz 2 čeze memorija 2 x tvrdog diska 2 x DVD diskovi & Domaćin i ostale USB konektora ... Napajanje sam kaže da je 500W Bi li mi treba neki drugi izvor napajanja ili je potrebno za nadogradnju ako sam uveo grafičkom karticom koja je potrebna (recimo) 350W? A, mogu nikome preporučiti (cheapish za povlaštene) karticu koja će dopustiti mene to drive 2 screens, svaki od kojih je 1280 x 1024 px, uz razumne brzine? Također ne mogu vidjeti nikakve veze s dostupne PSU. Kako mogu dobiti ništa drugo spojeno na nju (pretpostavljiv postoji dovoljno snage)? Toliko pitanja .... Thanks for your help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8300/8400 bi trebalo biti u redu. Stvarno pravedan kupiti najjeftinije stvar s 2x DVI. Obično bih reći navest PSU proizvođaču kartice, ali one će se povući na manje od 7600, tako da ne bi trebala biti velika stvar.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|