![]() |
|
| |||
| |||
| אישור - לוח גרפי שלי מת היה לי על GeForce 7600 GS כרטיס שבו נהגתי לנסוע 2 מסכים - אחד ישן באנלוג VGA ואחד חדש (איש) מסך דיגיטלי. בעיקרון, אני משתמש הדיגיטלי מסך עבור Photoshop העבודה ואת באנלוג מסך עבור מייל / נטו / וכו ' אני מוסרת את המתים וכרטיס פקוק את VGA המסך לתוך שקע VGA על לוח האם והכל נראה לעבוד! זה לקח קצת להתעסק בנושא (מנהלי התקנים, וכו ') אבל לפחות אני יכול להשיג ברשת, וכו' עכשיו זה משאיר אותי עם הבעיה של מה לשים בתור כרטיס מסך חדש. ה GeForce 7600 GS היה לי כרטיס של ASUS, וזה לא מחייב נפרד החשמל. עם זאת, כמעט כל מה שאני עכשיו מסתכל נראה אחד רוצה ה spec של המחשב הוא: ASUSTek M2NPV-VM לוח האם (יש Geforce 6150 גרפי מובנה) 2 x פנטיום 4 מעבד AMD 22Mhz 2 חלטורה זיכרון 2 x דיסק קשיח 2 x-DVD כוננים & שורה של USB connectors ועוד ... את החשמל אני אומר את זה של 500W האם אני צריך עוד החשמל או צורך לשדרג אם אני הציג את כרטיס המסך, אשר צורך (לומר) 350W? כמו כן, האם מישהו יכול להמליץ (עבור העדפת cheapish) כרטיס שיאפשר לי לנסוע 2 המסכים, כל אחד מהם הוא 1280 x 1024 פיקסלים, עם מהירות סבירה? גם אני לא רואה שום חיבור זמין מן PSU. איך אני יכול להשיג כל דבר אחר המחובר אליו (בהנחה שיש מספיק כוח)? כל כך הרבה שאלות .... תודה על העזרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8300/8400 אמור להיות בסדר. באמת רק לקנות את הדבר הזול ביותר עם 2x DVI. בדרך כלל אני רוצה להגיד את רשימת PSU ליצרן אך כרטיסים אלו יהיו פחות למשוך את 7600, כך שהוא לא אמור להיות עניין גדול.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|