![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai - Mano grafika laive mirė Aš turėjau GeForce 7600 GS kortelę, kurią aš vairuoti 2 ekranai - vienas senas analoginis VGA ir vienas naujas (ish) skaitmeninio ekrano. Iš esmės, galiu naudoti skaitmeninis ekranas ir Photoshop darbas ir analoginės ekrane pašto / net / ir tt Aš pašalinti negyvas kortelė ir prijungtas prie VGA ekrano į VGA jungtis plokštėje ir visiems atrodo, kad darbas! Jis paėmė iš Messing apie (vairuotojai ir tt), šiek tiek, bet bent jau galiu gauti dėl neto, ir tt Tai dabar lieka man, ką daryti, problemą, kaip naują grafikos plokštę. GeForce 7600 GS turėjau buvo ASUS kortelę ir ji nereikalauja atskiro maitinimo. Tačiau beveik viską, aš dabar ieškau ne atrodo, kad nori viena Iš kompiuterio spec yra: ASUSTeK M2NPV-VM pagrindinė plokštė (turi GeForce 6150 grafinio pastatyti) 2 x Pentium 4, AMD 22MHz procesorius 2 GIG atminties 2 x disko 2 x DVD diskai & USB ir kitos jungtys priimančios ... Power Supply man sako, kad 500W Ar man reikia kito maitinimo ar reikia atnaujinti, jei man pristatė grafikos plokštę, kurie reikalingi (tarkime) 350W? Ir, can anyone recommend (cheapish už privilegijuotąsias) kortelė, kuri leis man vairuoti 2 ekranai, kurių kiekviena yra 1280 x 1024 px, pagrįstą greitis? Taip pat nematau jokių rasti ryšį su PSU. Kaip galėčiau gauti ką nors su ja susijusi (darant prielaidą, kad ten yra pakankamai galios)? Tiek daug klausimų .... Thanks for your help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8300/8400 turėtų būti bauda. Tikrai tik pirkti pigiausias dalykas 2x DVI. Paprastai Norėčiau pasakyti sąrašą PSU gamintojas, tačiau tas korteles pritraukia mažiau nei 7.600 todėl ji neturėtų būti problema.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Man reikia pakeisti savo plokštę, RAM ir video | The3 Br1ng3r | General Hardware Chat | 7 | Lapkritis 19, 2009 16:35 |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Ar galiu naudoti PCI video korta? | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 17 sausis 2009 12:57 |
| Naują grafikos plokštę ir PSU | MaxWilson | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 26 gruodis 2007 15:29 |
| Ieškote naują grafikos plokštę | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 14 gruodis 2007 21:35 |
| Temos įrankiai | |
| |