![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK - mana graphics board nomira Man bija GeForce 7600 GS karti, kuras es mēdzu braukt 2 ekrāniem - vienu veco analogo VGA un viens jauns (ish) ciparu ekrānu. Būtībā es varu izmantot ciparu ekrāns Photoshop darbu un analogās ekrāns mail / net / utt Es noņemt miris kartes un pieslēgts VGA ekrānu VGA ligzda uz mātesplates un visiem, šķiet, darbojas! Tas bija mazliet messing aptuveni (šoferi, uc), bet vismaz es varu ar tīklu, uc Tas tagad ļauj man problēmas, ko īstenot kā jaunu grafikas karti. GeForce 7600 GS man bija ASUS karti un nav nepieciešams atsevišķs barošanas avots. Tomēr gandrīz viss, ko es esmu tagad skatoties, šķiet, gribu vienu No PC spec ir: ASUSTeK M2NPV-VM motherboard (ir Geforce 6.150 grafisko uzcelta) 2 x Pentium 4 AMD 22MHz procesors 2 Gig atmiņa 2 x cietais disks 2 x DVD diski Un daudzām USB un citus savienotājus ... Power supply man saka, tas ir 500W Vai man ir nepieciešams cits barošanas avots, vai ir nepieciešams uzlabot, ja es iepazīstināja grafikas karti, kas nepieciešams (piemēram) 350W? Un, var kāds ieteikt (cheapish par priekšrocību) karti, kas ļaus man braukt 2 ekrāniem, no kuriem katrs ir 1280 x 1024 px, ar saprātīgu ātrumu? Arī es neredzu jebkādu pieejamo savienojumu no PSU. Kā es varu saņemt kaut ko citu ar to saistītas (pieņemot, ka tur ir pietiekami daudz jaudas)? Tik daudz jautājumu .... Thanks for your help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8300/8400, būtu labi. Tiešām tikai iegādāties lētāko lieta ar 2x DVI. Parasti es teiktu saraksts PSU ražotājs, bet tās kartes būs pull mazāk nekā 7.600 tāpēc nevajadzētu būt īpašs.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|