![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
OK - moje grafiki pokładzie zmarł
I miał karty GeForce 7600 GS, który używany do napędu 2 ekranow - jednego starego analogowego VGA i jeden nowy (ish) cyfrowy ekran. Zasadniczo mogę używać cyfrowego ekranie Photoshop pracy i analogowej na ekranie mail / net / etc I usunąć martwe karty VGA podłączony ekran VGA do gniazda na płycie głównej i wszystkich Wydaje się działać! Minęło trochę messing temat (kierowcy, itp), ale przynajmniej mogę dostać w sieci, itp. Obecnie pozostawia mnie z problemem, co umieścić jako nowej karty graficznej. GeForce 7600 GS Miałem był karty ASUS i nie wymaga oddzielnego zasilania. Jednak prawie wszystko jestem teraz patrząc na wydaje want one W spec z PC to: ASUSTeK M2NPV-VM płyta (posiada graficzny GeForce 6150 zbudowany w) 2 x Pentium 4 procesor AMD 22Mhz 2 Gig pamięci 2 x dysk twardy 2 x DVD I wielu innych złącza USB i ... Zasilacz Mam mówi to 500W Czy potrzebuję innego zasilania lub konieczności aktualizacji gdybym wprowadził karty graficznej, które potrzebne (powiedzmy) 350W? A może ktoś polecić (cheapish do preferencji) karta, która pozwoli mi dysk 2 ekrany, z których każdy ma 1280 x 1024 px, z rozsądną prędkością? Również nie widzę wszelkie dostępne połączenie z PSU. Jak mogę dostać coś jeszcze z nim związane (zakładając tam wystarczy moc)? Tak wiele pytań .... Dziękujemy za pomoc. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
8300/8400 powinno być w porządku. Naprawdę wystarczy kupić najtańsze rzeczy z 2x DVI.
Zwykle I'd say listy PSU producent, ale te karty będą ciągnąć mniejsza niż 7600, dlatego nie powinno być wielkiego.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|