mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Am nevoie pentru a înlocui meu placă grafică Dar ....

Reply

Thread Tools
Old 29 martie 2009, 10:48
Noile state Group

OK - mea grafică bord au murit

Am avut un GeForce 7600 GS carte pe care am folosit pentru a conduce 2 ecrane - un un vechi analog VGA şi o un nou (ISH) ecran digital. Practic, am folosi ecran digital pentru Photoshop de lucru şi analog ecran de mail / net / etc

Am scos mort carte şi conectat la VGA ecran în VGA soclu pe placa de bază şi toate pare să funcţioneze! A fost nevoie de un pic de joc despre (driver-e, etc), dar cel puţin eu pot lua de pe net, etc Acest acum lasă-mă cu problema de ce să puneţi în noi ca o placă grafică.

De GeForce 7600 GS am avut a fost o carte de ASUS şi aceasta nu necesită o sursă de alimentare.

Cu toate acestea, aproape tot ce-mi sunt acum uita la pare să vrea o

Specificaţiilor de la PC-ul este:
ASUSTeK M2NPV-VM Plăci de bază (are o grafică GeForce 6150, construit in)
2 x Pentium 4 procesor AMD 22Mhz
2 gig de memorie
2 x hard disk
2 x DVD drive
Si o serie de conectori USB şi alte ...

Sursa de alimentare am spune că este 500W

Am nevoie de un alt ar alimentare sau dacă este nevoie pentru a face upgrade am introdus o placă grafică care este necesar (să zicem) 350W? Şi, poate cineva recomanda un (cheapish de preferinţă) carte care-mi va permite de a conduce vehicule 2 ecrane, fiecare dintre acestea este de 1280 x 1024 px, cu viteză rezonabilă? De asemenea, nu pot vedea nici o legătură disponibil de la PSU. Cum pot obţine orice altceva conectat la el (presupunând că nu e suficient de putere)?

Atât de multe întrebări ....

Mulţumesc pentru ajutor.
Old 29 martie 2009, 11:43
Grupul de donator

8300/8400 ar trebui să fie în regulă. Serios doar cumpere ceva mai ieftin cu 2x DVI.

În mod normal, aş spune lista de PSU producător, dar aceste carduri vor trage în mai puţin de 7600 asa ca nu ar trebui să fie o mare afacere.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.