![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK - moje grafika palube zomreli Mal som kartu GeForce 7600 GS, ktoré som jezdíval 2 clony - jeden starý analógový VGA a jeden nový (ish) digitálny displej. V podstate som o digitálny displej pre Photoshop práce a analógové obrazovke mail / net / atď I odstráni mŕtve kartu a zapojiť VGA obrazovku do VGA pätice na základnej doske a všetko sa zdá byť v práci! Jedná sa trochu o umazávání (ovládače atď), ale aspoň môžem získať na internete, atď To teraz necháva ma s problémom čo do ako novou grafickou kartou. Na GeForce 7600 GS som bola karta ASUS a nevyžadujú samostatné napájanie. Napriek tomu takmer všetko, čo som teraz hľadá Zdá sa, že chcem Na spec na PC je: ASUSTeK M2NPV-VM základné doska (má Geforce grafického postavená v roku 6150) 2 x Pentium 4 procesor AMD 22Mhz 2 Gig pamäte 2 x pevný disk 2 x DVD & Řadu USB konektorov a ďalších ... Napájací zdroj jsem řekl je to 500W By Potrebujem iný zdroj napájania, alebo je potrebné aktualizovať, keď predstavila grafickú kartu, ktorá potrebné (povedzme) 350W? A môže niekto odporučiť (skôr lacný pre preferenciu) karty, ktoré umožnia, aby mi to disk 2 obrazoviek, z ktorých každý je 1280 x 1024 px, s dostatočnou rýchlosťou? Tiež nevidím žiadne dostupné pripojenie od PSU. Ako môžem získať čokoľvek pripojený k nej (za predpokladu, že existuje dostatok energie)? Tak veľa otázok .... Ďakujeme za vašu pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8300/8400 by malo byť v poriadku. Naozaj len kúpiť najlacnejšiu vec s 2x DVI. Normálně bych řekl zoznamu PSU výrobcom, ale ty karty pôjde menej než 7600, takže by nemal byť veľký problém.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|