![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ОК - моје графичке плоче умро Сам имао ГеФорце 7600 ГС цард које сам користио за вожњу 2 сцреенс - један стари аналогни ВГА и једном новом (исх) дигитални екран. Углавном, ја користити дигитални екран за Пхотосхоп радити и аналогни заслон за маил / нет / итд Ја уклоњена мртвих картице и прикључен на ВГА екран у ВГА соцкет на матичној плочи и све изгледа да ради! Било је мало мессинг око (возачи, итд), али барем могу доћи на нет, итд То ме сада оставља проблем што ставити у као нова графичка картица. Тхе ГеФорце 7600 ГС сам био Асус картице и није потребна одвојена напајања. Међутим, готово све што сам сада гледа на изгледа да желим једног Тхе спец од рачунара је: АСУСТек М2НПВ-ВМ матична плоча (има ГеФорце 6150 графичка изграђен) 2 кс АМД Пентиум 4 процесор 22Мхз 2 чезе меморија 2 кс врстог диска 2 кс ДВД дискови & Домаћин и остале УСБ конектора ... Напајање сам каже да је 500У Би ли ми треба неки други извор напајања или је потребно за надоградњу ако сам увео графичком картицом која је потребна (рецимо) 350У? А, могу никоме препоручити (цхеаписх за повлаштене) картицу која ће допустити мене за дриве 2 сцреенс, сваки од којих је 1280 кс 1024 пкс, уз разумне брзине? Такође не могу видети никакве везе са доступне псу. Како могу добити ништа друго спојено на њу (претпостављив постоји довољно снаге)? Толико питања .... Тханкс фор ыоур хелп. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8300/8400 би требало да буде у реду. Стварно праведан купити најјефтинији ствар са 2кс ДВИ. Обично бих рећи навешће псу произво картице, али оне ће се повући на мање од 7600, тако да не би требало да буде велика ствар.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Морам да заменим матичну плочу, РАМ и графичка картица | Тхе3 Бр1нг3р | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 19. новембар 2009 16:35 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Могу ли користити ПЦИ графичке картице? | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 17 јануар 2009 12:57 |
| Нови Грапхицс Цард & псу | МаксУилсон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 26 децембар 2007 15:29 |
| У потрази за новим Грапхицс Цард | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 14 децембар 2007 21:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |