![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam - benim grafik kurulu öldü Hangi 2 ekranları - bir eski bir analog VGA ve bir yeni (imsi) dijital ekran sürücüsü için kullanılan bir GeForce 7600 GS kart vardı. Aslında, / etc posta Photoshop çalışmaları ve analog ekranı, dijital ekran / net kullanım Ben ölü kart kaldırılır ve anakart üzerindeki VGA yuvası haline VGA ekran takılı ve tüm iş görünüyor! Bu, (sürücü, vb) hakkında oynamayı biraz sürdü en azından ben öyle net alabilirim, vb şimdi ne koymak için sorun beni bırakır, yeni bir grafik kartı olarak. I had The GeForce 7600 GS bir ASUS kartı olduğunu ve ayrı bir güç kaynağı ihtiyacı yoktu. Ancak, şu anda arıyorum hemen hemen her şey bir istediğiniz gibi PC ve özel bir: ASUSTeK M2NPV-VM anakart (bir GeForce 6150 dahili) grafik 2 x Pentium 4 işlemci, AMD 22Mhz 2 iş hafızası 2 adet sabit disk 2 x DVD sürücüleri & USB ve diğer bağlayıcı bir ana ... Ben güç kaynağı bu 500W's söylüyor Başka bir güç kaynağı ihtiyacı misiniz veya hangi gereken bir grafik kartını tanıttı yükseltmek gerekir () 350W diyor? Ve, herkes), makul bir hız ile yaz 2 ekranları sürücünüze sağlayacak her biri 1280 x 1024 piksel bir kart tercihi için (cheapish tavsiye ederim? Ayrıca ben PSU herhangi bir mevcut bağlantı göremiyorum. Nasıl (yeteri kadar güç's) varsayarak herşeyinizi ona bağlı alabilirim? Birçok sorunun .... Yani Thanks for your help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8300/8400 sorun olmaz. Gerçekten sadece 2x DVI ile en ucuz şey satın alın. Normalde I'd say listesi PSU üreticisi ancak bu kartları bu önemli olmamalı ve 7600 daha az çekme olacaktır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |