![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ОК - моя графіка борту загинули Я GeForce 7600 GS карти, яку я використовував на диску 2 екранів - одного старого аналога VGA і одну нову (МОГ) цифрової екран. У принципі, я використовувати цифровий екран для Photoshop роботі і аналоговий екран для пошти / Net / т.д. Я видалив мертві карти і підключити екран VGA на VGA гніздо на материнській платі, і все, здається, працює! Він узяв трохи возитися (водії і т.д.), але принаймні я можу отримати в Інтернеті, і т.д. Це викликає у мене зараз з проблемою того, що поставити в якості нової графічної карти. GeForce 7600 GS мене була карта ASUS і вона не вимагає окремого живлення. Проте майже все, зараз я дивився на здається, хочуть одного Spec ПК на: ASUSTek M2NPV-VM Материнська плата (має GeForce 6150 графічних вбудований) 2 х Pentium 4 процесора AMD 22Mhz 2 гігабайт пам'яті 2 х жорстких дисків 2 х DVD дисків & Безліч USB і інші з'єднувачі ... Харчування я сказав це 500W Мені потрібна іншим блоком живлення або потребують оновлення, якщо я представила графічні карти, яка необхідна (скажімо) 350W? І, можна рекомендувати будь-якому (cheapish переваги) карту, яка дозволить мені керувати 2 екранів, кожен з яких складає 1280 х 1024 пікселів, з розумною швидкістю? Також я не бачу ніякого зв'язку доступні від БП. Як я можу отримати що-небудь ще підключених до нього (якщо є достатньо сил)? Так багато питань .... Дякуємо за вашу допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8300/8400 повинна бути тонкою. Дійсно просто купити найдешевшу річ з 2x DVI. Зазвичай я б сказав, що список виробників БП, але ці карти будуть тягнути менше, ніж 7600, щоб вона не повинна бути великої угоди.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мені потрібно замінити моєї материнської плати, оперативної пам'яті та графічна карта | The3 Br1ng3r | Генеральний обладнання чат | 7 | 19 листопада 2009 16:35 |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Чи можу я використовувати PCI відеокарта? | pete21 | Графічні карти & Монітори | 8 | 17 січня 2009 12:57 |
| Нова відеокарта & PSU | MaxWilson | Графічні карти & Монітори | 5 | 26 грудня 2007 15:29 |
| Потрібні нові графічні карти | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 10 | 14 грудня 2007 21:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |