![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дано ми заглавието беше доста ясен. Аз не представа как ще отида за това. Каква е ясно за мен е, че аз трябва да се свърже по някакъв начин на RCA кабели в нещо, което може да прикачите към моята видео карта или монитора ми някак. Проблемът е, аз имам никакъв представа ако има кабелна или конектор, който ще ми позволи да направя това, да не говорим за къде да намеря нещо като това.
Аз също съм се познае, че ако тя се случва да се свърже в моята видео карта, ще трябва или да се получи някакъв софтуер или конфигуриране на софтуер, за да ми NVIDIA приемете входящо сигнал. Може ли някой представа за това какво ми трябва, къде да се получи това, и какво да направя? Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| Айв погледнах, че също искат да кука ми GC до моя монитор или компютър. Но аз не мисля, има ли нещо, което можем да направим. Ти просто трябва да се използва тв нещастие. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вземи HDMI -> DVI адаптор за конзолата и DVI switcher на Радио барака. :)
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| че ще ми позволи да се свърже конкретно моя GameCube с моя монитор, ако желаят това? или моя ps2 за този въпрос? Аз съм само наистина неясно за какво DVI switcher е / прави. ако има нещо, където можете да включите в няколко RCA кабели, тогава предполагам, аз съм добре да тръгвам. |
|
| |||
| |||
| О, значи компонент кабели. Е, това ще да е малко по-сложни. Всъщност, вие ще трябва да получи DVI кабел, един компонент кабел -> DVI преобразувател, а след това получи DVI switcher. Куката на DVI кабел за вашата графична карта, кука за каквото и да GameCube/PS2/Xbox компонента кабел -> DVI Converter, след което ги свързва както за switcher и поставете в монитора до другия край на switcher. АТРИБУТИ: О, аз просто си прочетете ОП. Бях при допускането, че искаш да се свържете двата компютъра и конзолата към същата контролира и да го превключите между входове. Ако просто искате да се свържете монитора само по себе си, просто се компонента кабел -> DVI конвертор и свързва двата края с него. :)
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Е, аз ще дам най-малко равносметка на това, което имат по отношение на конвертори и кабели. Имам най-малко 2 VGA кабели, A VGA-DVI конвертор, A DVI-HDMI конвертор, както и S-Video връзка. и по отношение на компоненти-DVI конвертор, компонента съединители на конвертора трябва да се жени за отразяване на кабели на конзолата. Виждал съм много компонент-DVI конвертор кабелите, но всички те са от мъжки пол връзки. и switcher аз имам не само представа какво да търся. Извинявам се предварително, ако съм се плътен, но аз съм просто clueless, когато става дума за тези неща. Бихте ли ми помогна намеря тези части? ако вие дори може да ги намерите, продавани на дребно излаз някъде, ще коленичи в краката си. |
|
| |||
| |||
| Добре, аз погледна наоколо за отговор на тази дилема, защото аз не виждам всяко съставно -> VGA / DVI неща под $ 200, или така, и тук е проблема. Компонент е аналогов, DVI е цифрова. За да отидете от компонента -> VGA или компонент -> DVI изисква скъпо преобразувател клетка .. което е проблем. Дори с кутията Чух качеството е ужасно, дължащи се на различни резолюции. Ако не работите с 360 или PS3, това е наистина защо тези имат HDMI изходи. За съжаление, в последния GEN конзоли наистина не бяха направени за този вид на нещо, защото от техните аналогови изходи.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| качеството е ужасно за някои видео карти от това, което съм чувал. той се базира на карта, която сте ... но това е просто да се все повече и повече disheartening като преследва това. Интересен е, намерих конвертор, направени от ATI, които отиват директно от компонент за VGA или DVI. което не може да запомни. но тъй като той е направен от тях, това е ATI, само и само за определени карти. http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html Пожелавам NVIDIA ще направи това, че просто за техните потребители ... но това е само да се твърде скъпи и дължини изглежда аз трябва да отида до малко да изпълнява нещо като това е абсолютно абсурдно. там 'никакъв начин не съм лющилен между 60 и 100 долара за някои глупави конвертор кутия. ако беше може би 20 долара Бих го разгледа, но е изцяло не си струва. за цената, аз съм плащанията за тази глупава конвертор, аз можех да изляза и купя евтини задник телевизия да играе за GameCube. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей M8 мислиш ли нужда от нещо подобно GameCube с VGA moniter
| |||
| |||
| Ей сега този супер. Може дори да го в определен момент във времето. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Искаш ли да се смеят за бързо? | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 2 | 20 август 2009 година 01:02 |
| Искам да се науча как да направя графика. | abelong | Мултимедия & Codecs | 2 | 25 май 2009 г. 14:23 |
| Топ игри за 2009 г. (Всички конзоли) | Том Billington | PC & конзолата Gaming | 8 | 6 Март 2009 14:51 |
| Ей пичове искам да се хванеш хакерски | nsnraju | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 10-ти септември 2007 12:10 |
| Стара касета конзоли | Jade | PC & конзолата Gaming | 5 | 14 Март 2007 10:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |