по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Аз искам да се свържете конзоли с моя монитор

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти март, 2008 година, 18:41
Номер на групата

Default Аз искам да се свържете конзоли с моя монитор

Дано ми заглавието беше доста ясен. Аз не представа как ще отида за това. Каква е ясно за мен е, че аз трябва да се свърже по някакъв начин на RCA кабели в нещо, което може да прикачите към моята видео карта или монитора ми някак. Проблемът е, аз имам никакъв представа ако има кабелна или конектор, който ще ми позволи да направя това, да не говорим за къде да намеря нещо като това.

Аз също съм се познае, че ако тя се случва да се свърже в моята видео карта, ще трябва или да се получи някакъв софтуер или конфигуриране на софтуер, за да ми NVIDIA приемете входящо сигнал.

Може ли някой представа за това какво ми трябва, къде да се получи това, и какво да направя?

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 26-ти март, 2008 година, 20:38
Член Група

Айв погледнах, че също искат да кука ми GC до моя монитор или компютър. Но аз не мисля, има ли нещо, което можем да направим. Ти просто трябва да се използва тв нещастие.
Old 26-ти март, 2008 година, 20:55
Номер на групата

Вземи HDMI -> DVI адаптор за конзолата и DVI switcher на Радио барака. :)
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 26-ти март, 2008 година, 21:28
Номер на групата

че ще ми позволи да се свърже конкретно моя GameCube с моя монитор, ако желаят това? или моя ps2 за този въпрос? Аз съм само наистина неясно за какво DVI switcher е / прави. ако има нещо, където можете да включите в няколко RCA кабели, тогава предполагам, аз съм добре да тръгвам.
Old 26-ти март, 2008 година, 22:21
Номер на групата

О, значи компонент кабели. Е, това ще да е малко по-сложни. Всъщност, вие ще трябва да получи DVI кабел, един компонент кабел -> DVI преобразувател, а след това получи DVI switcher. Куката на DVI кабел за вашата графична карта, кука за каквото и да GameCube/PS2/Xbox компонента кабел -> DVI Converter, след което ги свързва както за switcher и поставете в монитора до другия край на switcher.

АТРИБУТИ: О, аз просто си прочетете ОП. Бях при допускането, че искаш да се свържете двата компютъра и конзолата към същата контролира и да го превключите между входове. Ако просто искате да се свържете монитора само по себе си, просто се компонента кабел -> DVI конвертор и свързва двата края с него. :)
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 26-ти март, 2008 година, 22:36
Номер на групата

Е, аз ще дам най-малко равносметка на това, което имат по отношение на конвертори и кабели. Имам най-малко 2 VGA кабели, A VGA-DVI конвертор, A DVI-HDMI конвертор, както и S-Video връзка.

и по отношение на компоненти-DVI конвертор, компонента съединители на конвертора трябва да се жени за отразяване на кабели на конзолата. Виждал съм много компонент-DVI конвертор кабелите, но всички те са от мъжки пол връзки.

и switcher аз имам не само представа какво да търся.

Извинявам се предварително, ако съм се плътен, но аз съм просто clueless, когато става дума за тези неща. Бихте ли ми помогна намеря тези части?

ако вие дори може да ги намерите, продавани на дребно излаз някъде, ще коленичи в краката си.
Old 26-ти март, 2008 година, 22:53
Номер на групата

Добре, аз погледна наоколо за отговор на тази дилема, защото аз не виждам всяко съставно -> VGA / DVI неща под $ 200, или така, и тук е проблема. Компонент е аналогов, DVI е цифрова. За да отидете от компонента -> VGA или компонент -> DVI изисква скъпо преобразувател клетка .. което е проблем. Дори с кутията Чух качеството е ужасно, дължащи се на различни резолюции.

Ако не работите с 360 или PS3, това е наистина защо тези имат HDMI изходи. За съжаление, в последния GEN конзоли наистина не бяха направени за този вид на нещо, защото от техните аналогови изходи.
Old 26-ти март, 2008 година, 22:59
Номер на групата

качеството е ужасно за някои видео карти от това, което съм чувал. той се базира на карта, която сте ... но това е просто да се все повече и повече disheartening като преследва това.

Интересен е, намерих конвертор, направени от ATI, които отиват директно от компонент за VGA или DVI. което не може да запомни. но тъй като той е направен от тях, това е ATI, само и само за определени карти.

http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html

Пожелавам NVIDIA ще направи това, че просто за техните потребители ...

но това е само да се твърде скъпи и дължини изглежда аз трябва да отида до малко да изпълнява нещо като това е абсолютно абсурдно. там 'никакъв начин не съм лющилен между 60 и 100 долара за някои глупави конвертор кутия. ако беше може би 20 долара Бих го разгледа, но е изцяло не си струва. за цената, аз съм плащанията за тази глупава конвертор, аз можех да изляза и купя евтини задник телевизия да играе за GameCube.
Old 27-ми Март 2008, 04:36
Номер на групата

Здравей M8 мислиш ли нужда от нещо подобно GameCube с VGA moniter
Надявам се това е, което ви търси

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 27-ми Март 2008, 07:43
Член Група

Ей сега този супер. Може дори да го в определен момент във времето.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Искаш ли да се смеят за бързо? evilfantasy Изключено Тема Дискусия 2 20 август 2009 година 01:02
Искам да се науча как да направя графика. abelong Мултимедия & Codecs 2 25 май 2009 г. 14:23
Топ игри за 2009 г. (Всички конзоли) Том Billington PC & конзолата Gaming 8 6 Март 2009 14:51
Ей пичове искам да се хванеш хакерски nsnraju Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 2 10-ти септември 2007 12:10
Стара касета конзоли Jade PC & конзолата Gaming 5 14 Март 2007 10:05
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc