menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Chci se připojit ke konzole mi monitor

Reply

Thread Nástroje
Old 26 března 2008, 18:41
Dárce Skupina

Default Chci se připojit ke konzole mi monitor

Doufám, že moje hlava je poměrně jasné. Nemám ponětí, jak bych jít dělat to. Co je mi jasné, že jsem se nějak připojit RCA kabely v něco, co může připojit k mé grafické karty nebo mi monitor nějak. Problém je, nemám představu, pokud je kabel nebo konektor, který umožní mi to udělat, natož kde najít něco takového.

Jsem také hádat, že pokud jde o připojení do mé grafické karty, buď budu muset sehnat software, nebo nakonfigurovat mou nvidia software přijmout příchozí signál.

Může mi někdo řekne na co potřebuji, je-li na to, a co mají dělat?

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 26 března 2008, 20:38
Člen Skupina

Ive podíval se na to také chtějí hákem mého GC do mého monitoru nebo počítači. Ale nemyslím si, že tam je vše, co můžete udělat. Ty prostě musíš použít tv bohužel.
Old 26 března 2008, 20:55
Dárce Skupina

Získejte HDMI -> DVI adaptér pro konzoly a DVI přepínač na Radio Shack. :)
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 26 března 2008, 21:28
Dárce Skupina

dovolte mi, že by konkrétně připojit můj GameCube, aby mi monitor i když si přála? nebo můj PS2 v tomto případě? Jsem jen opravdu nejasné, co je DVI přepínač je / dělá. tehdy, má-li něco, kde mohu připojit pár RCA kabely, pak myslím, jsem dobré jít.
Old 26 března 2008, 22:21
Dárce Skupina

Oh, myslíš složku kabely. No, to bude trochu složitější. V podstatě budete muset dostat DVI kabel, kabel jedné složky -> DVI konvertor, pak dostanete DVI přepínač. Hák na DVI kabel ke grafické kartě, hák na GameCube/PS2/Xbox bez ohledu na konstrukční kabel -> DVI konvertor, pak připojte oba do spínač a připojte monitor na druhé straně spínač.

EDIT: Aha, já jen znovu-přečíst OP. Byl jsem za předpokladu, že chcete připojit počítač i konzoly na stejný monitor a mít přepínání mezi vstupy. Pokud si jen chcete připojit monitor se sám, jen dostat se složkou kabel -> DVI konvertor a připojte oba konce k ní. :)
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 26 března 2008, 22:36
Dárce Skupina

No, uvidíme alespoň dát inventuru toho, co jsem z hlediska převodníky a kabely. Mám alespoň 2 kabely VGA, DVI-VGA převodníkem, DVI-HDMI převodníku, a s-video připojení.

a pokud jde o konstrukční-DVI konvertor, komponenty konektorů na převodníku je třeba samice ubytovávat kabely na konzoli. jsem viděl spoustu komponent-DVI konvertor kabely, ale všechny mají samčí připojení.

a Přepínač jsem žádné ponětí, co se zaměřit.

Omlouvám se předem, pokud jsem byl hustý, ale jsem prostě neumí, když přijde na to. Mohl bys mi pomoci najít tyto díly?

Pokud můžete dokonce najít prodává za maloobchodní odbytiště někde, budu klečet u tvých nohou.
Old 26 března 2008, 22:53
Dárce Skupina

V poradku, podíval jsem se asi pro odpověď na toto dilema, protože jsem se nezobrazují žádné kompozit -> VGA / DVI věci za 200 dolarů nebo tak, a tady je problém. Komponenta je analog, DVI je digitální. Přejít od Komponentní -> VGA nebo komponentu -> DVI vyžaduje drahý převodník krabičku .. což je problém. I s krabici Slyšel jsem, že kvalita je strašná důsledku různých rozlišeních.

Pokud máte 360 nebo PS3, to je fakt, proč mají HDMI výstup. Bohužel, last-gen konzolích nebyly opravdu pro takovou věc, protože jejich analogových výstupů.
Old 26 března 2008, 22:59
Dárce Skupina

kvalita je strašná u některých grafických karet od toho, co jsem slyšel. záleží na kartě máte ... ale je to prostě dostává stále více a více skličující sledovat, jak i toto.

Zajímavé je, našel jsem konvertor od ATI, který jde přímo ze složky na VGA nebo DVI. nemůže vzpomenout, která. ale protože to bylo podle nich, je to ATI jen a pouze pro konkrétní karty.

http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html

Přál bych si, nvidia by si to tak jednoduché pro své uživatele ...

ale to je právě začíná být příliš drahé a délkách to vypadá, že mám jít na něco vykonávat něco takového je absolutně směšné. neexistuje žádný způsob, jak jsem ostřelování mezi 60 a 100 dolary za některé hloupé převodník krabičku. pokud by bylo třeba 20 dolarů bych zvážila, ale je to naprosto nestojí za to. za cenu Jsem platící pro tento stupidní převodník, můžu jít ven a koupit levné-tv prdel hrát na GameCube.
Old 27 března 2008, 04:36
Dárce Skupina

Ahoj M8 myslíte vy potřebujete něco takového GameCube k vga moniter
nadějí je to, co vaše hledáte

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 27 března 2008, 07:43
Člen Skupina

Hele teď to je v pohodě. Já bych dokonce, že v určitém okamžiku.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chceš Quick Laugh? evilfantasy Vypnout Téma diskuze 2 20. srpen 2009 01:02
Chci se dozvědět, jak to udělat grafického umění. abelong Multimedia & Kodeky 2 25. května 2009 14:23
Nejlépe her pro rok 2009 (Všechny Konzole) Tom Billington PC a herní konzole 8 6. března 2009 14:51
Ahoj frájové chcete chytat Hacker nsnraju Virus, spyware a bezpečnost 2 10. Září 2007 12:10
Staré patrony konzolí Jade PC a herní konzole 5 14. březen 2007 10:05
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.