![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ας ελπίσουμε ότι τίτλος μου ήταν αρκετά σαφής. Δεν έχω ιδέα πώς θα ήθελα να το κάνει αυτό. Ποιο είναι σαφές για μένα είναι ότι έχω κάποιο τρόπο για να συνδέσετε τα καλώδια RCA σε κάτι που μπορεί είτε να επισυνάψετε μου κάρτα βίντεο ή μου παρακολουθεί κάποιον. Το πρόβλημα είναι δεν έχω ιδέα αν υπάρχει ένα καλώδιο ή μια σύνδεση που θα μου επιτρέψουν να το κάνετε αυτό, πόσο μάλλον όταν για να βρείτε κάτι σαν αυτό.
Είμαι επίσης μαντέψουν ότι εάν πρόκειται να συνδεθείτε σε κάρτα βίντεο μου, ούτε εγώ θα χρειαστεί να λάβετε κάποιο λογισμικό, ή να ρυθμίσετε το λογισμικό μου nvidia για να δεχθεί το εισερχόμενο σήμα. Μπορεί κανείς ιδέα μου για το τι θέλω, πού να το αποκτήσουν, και τι να κάνουμε; Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| IVe εξέτασε, επίσης, ότι θέλει να γάντζο μου GC μέχρι παρακολούθηση ή τον υπολογιστή μου. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Απλά πρέπει να το χρησιμοποιούν, δυστυχώς, μια τηλεόραση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αποκτήστε ένα HDMI -> DVI adapter για την κονσόλα και ένα DVI switcher στο Radio καλύβα. :)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| που θα μου επιτρέπει να συνδέετε συγκεκριμένα gamecube μου να μου ελέγχει αν ήθελα; ή ps2 μου για το θέμα αυτό; Είμαι μόνο πραγματικά ασαφής ως προς το τι είναι το DVI switcher / κάνει. αν έχει κάτι στο οποίο μπορεί βύσμα σε λίγες RCA καλώδια, τότε νομίζω ότι είμαι καλή για να προχωρήσουμε. |
|
| |||
| |||
| Ω, εννοείτε συνιστώσα καλώδια. Λοιπόν, αυτό θα είναι λίγο trickier. Ουσιαστικά, θα χρειαστεί να πάρετε μια DVI καλώδιο, ένα συστατικό καλώδιο -> DVI μετατροπέα, τότε πάρτε μια DVI switcher. Hook το καλώδιο DVI να σας κάρτα γραφικών, το γάντζο GameCube/PS2/Xbox ανεξάρτητα σε σχέση με το στοιχείο καλώδιο -> DVI μετατροπέα, στη συνέχεια, να συνδέσετε τους δύο switcher και το βύσμα του για να παρακολουθήσει το άλλο άκρο του switcher. EDIT: Ωχ, μόλις ξαναδιαβάσει το ΕΠ. Ήμουν με την παραδοχή ότι θέλετε να συνδέσετε τον υπολογιστή όσο και η ίδια η κονσόλα να παρακολουθούν και να μεριμνήσει για τη μετάβαση μεταξύ των εισροών. Εάν θέλετε μόνο να γάντζο μέχρι την παρακολούθηση από τον ίδιο, μόλις λάβετε το συστατικό καλώδιο -> DVI μετατροπέα και συνδέστε δύο άκρα της. :)
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| καλά, εγώ τουλάχιστον θα δώσει έναν απολογισμό των ενεργειών που έχω από την άποψη των μετατροπέων και καλωδίων. Έχω τουλάχιστον 2 vga καλώδια, ένα VGA-DVI μετατροπέα, μετατροπέα DVI-HDMI, και ένα S-Video σύνδεση. και από την άποψη των κατασκευαστικών-DVI μετατροπέα, η συνιστώσα ακροδέκτες του μετατροπέα πρέπει να είναι θηλυκό για την αντιμετώπιση των καλωδίων της κονσόλας. Έχω δει πολλά συνιστώσα-DVI μετατροπέα καλωδίων, αλλά όλα έχουν τα αρσενικά συνδέσεις. και το switcher απλά δεν έχω ιδέα τι να αναζητήσουν. Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν είμαι είναι πυκνό, αλλά είμαι clueless μόνο όταν πρόκειται για αυτά τα πράγματα. Θα σας πείραζε βοηθώντας με να βρω αυτά τα μέρη; ακόμη και αν μπορείτε να τους βρείτε πωλούνται σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης κάπου, εγώ θα γονατίζουν στα πόδια σας. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, Κοίταξα γύρω για μια απάντηση σε αυτό το δίλημμα, γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα σύνθετο -> VGA / DVI πράγματα κάτω $ 200 ή ναι, και εδώ είναι το πρόβλημα. Συνιστώσα είναι αναλογικό, DVI είναι ψηφιακή. Για να μεταβείτε από Συνιστώσα -> VGA ή Component -> DVI απαιτεί ένα ακριβό κουτί μετατροπέα .. που είναι ένα πρόβλημα. Ακόμη και με το κουτί ακούω η ποιότητα είναι τρομερή, λόγω των διαφορετικών ψηφισμάτων. Εάν εκτελείτε μια 360 ή PS3, που είναι πραγματικά ο λόγος για τον οποίο αυτές έχουν HDMI εξόδους. Δυστυχώς, το τελευταίο-gen κονσόλες δεν ήταν για κάτι τέτοιο, λόγω της αναλογικής εξόδου.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| η ποιότητα είναι τρομερό για ορισμένες κάρτες οθόνης από αυτά που άκουσα. αυτό εξαρτάται από την κάρτα που έχουμε ... αλλά είναι απλώς ολοένα και πιο απογοητευτικό αυτό που θ ακολουθήσει. Το ενδιαφέρον είναι, βρήκα έναν μετατροπέα από ATI που πηγαίνει απευθείας από το συστατικό ή να vga σε DVI. που δεν μπορείτε να θυμηθείτε. αλλά από τότε που έχει πραγματοποιηθεί από αυτούς, είναι ATI και μόνο και μόνο για συγκεκριμένες κάρτες. http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html Θέλω nvidia, θα είναι τόσο απλό για τους χρήστες τους ... αλλά αυτό είναι απλά γίνεται πολύ ακριβά και το μήκος φαίνεται ότι πρέπει να πάω σε λίγο να εκτελέσει κάτι τέτοιο είναι απολύτως γελοίο. δεν υπάρχει τρόπος είμαι κελύφους μεταξύ 60 και 100 δολάρια για κάποιο ανόητο μετατροπέα κουτί. ίσως αν ήταν 20 δολάρια Είχα κρίνει, αλλά είναι απολύτως δεν αξίζει τον κόπο. για την τιμή που είμαι ηλίθια που πληρώνουν για μετατροπέα, θα μπορούσα να βγουν και να αγοράσω ένα φθηνό tv-ass gamecube για να παίξει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια M8 ότι έχετε ανάγκη από κάτι τέτοιο Gamecube με vga moniter
| |||
| |||
| Γεια σου τώρα thats cool. Θα ήθελα να το αποκτήσουν έστω και σε ορισμένες χρονικές στιγμές. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλετε να Γρήγορη Laugh; | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 2 | 20 Αυγ 2009 01:02 |
| Θέλω να μάθω πώς να κάνει γραφικές τέχνες. | abelong | Multimedia & Codecs | 2 | 25η Μαΐου 2009 14:23 |
| Top Παιχνίδια για το 2009 (Όλες Κονσόλες) | Tom BILLINGTON | PC & Console Gaming | 8 | 6 Μαρ 2009 14:51 |
| Hey Dudes θέλουν να συλλαμβάνουν Hacker | nsnraju | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 10η Σεπ 2007 12:10 |
| Παλιά φυσίγγιο κονσόλες | Jade | PC & Console Gaming | 5 | 14 Μαρ 2007 10:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |