manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Želim se priključiti konzole za moj monitor

Reply

Thread Tools
Old 26 ožujak 2008, 18:41
Donatorska Grupa

Default Želim se priključiti konzole za moj monitor

Nadam se da moj naslov je prilično jasna. Imam nijedan nit misli kako bih ići čineći to. Što je jasno da mi je da sam to nekako spojiti RCA kablovima u nešto što se može priključiti na moju grafičku karticu ili monitor nekako moje. Problem je, ja nemam pojma, ako ima kabel ili konektor koji će dopustiti mene za napraviti ovaj, a kamoli u kojem se nalazimo nešto poput ovoga.

Im 'isto tako guessing da li će se povezati u moj video karticu, ja ću, bilo je potrebno da biste dobili neki softver ili konfigurirati moj nvidia softvera da prihvatite dolazni signal.

Može bilo tko mi u trag o tome što mi treba, gdje da ga i što učiniti?

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 26 ožujak 2008, 20:38
Member Group

Ive Pogledamo koji žele prikopčati moj GC do mog monitora ili računalo. Ali ja ne mislim postoji nešto što možete učiniti. Te pravedan je dobio na korištenje TV nažalost.
Old 26 ožujak 2008, 20:55
Donatorska Grupa

Nabavite HDMI -> DVI adapter za konzole i DVI switcher na Radio koliba. :)
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 26 ožujak 2008, 21:28
Donatorska Grupa

Dozvolite mi da bi se konkretno spojiti moj gamecube mom monitoru ako sam zelio? ili moj PS2 za to pitanje? Ja sam samo nejasno kako je to stvarno ono što je DVI switcher / radi. ako ima nešto gdje ja mogu priključiti par RCA kablova, onda mislim da sam na dobrom putu.
Old 26 ožujak 2008, 22:21
Donatorska Grupa

Oh, ti misliš komponenta kablovima. Pa, da će biti malo trickier. Uglavnom, bit će potrebno da se dobije DVI kabel, jedan komponentni kabel -> DVI pretvarač, onda dobijem DVI switcher. Kuka za DVI kabel za vaše grafičke kartice, kukom na GameCube/PS2/Xbox bez obzira na komponentni kabel -> DVI pretvarač, zatim spojite ih na oba switcher i priključiti monitor na drugi kraj od switcher.

EDIT: Eh, nisam ponovno pročitate OP. Bio sam pod pretpostavkom koju ste željeli spojiti oba računala i konzola na isti monitor i ima ga se prebacivati između inputa. Ukoliko pravedan ištanje to kuka gore monitor sama po sebi, samo komponentu kabel -> DVI pretvarač i spojite ga na oba kraja. :)
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 26 ožujak 2008, 22:36
Donatorska Grupa

dobro, ja ću dati najmanje zalihe onoga što imam u smislu pretvarača i kabeli. Imam barem 2 VGA kabeli, a VGA-DVI konvertera, a DVI-HDMI konverter, i S-Video veze.

i, u smislu sastavni-DVI pretvarač, komponentu priključcima za pretvarač treba ženski za smještaj kabele od konzole. sam vidio dosta komponenta-DVI pretvarač kablovima, ali oni svi imaju muške veze.

i switcher Imam trag ne samo na ono što tražite.

Ispričavamo se unaprijed ako sam se gusta, ali Im 'pravedan clueless kad su u pitanju ove stvari. bi li pomoć mene nađi umu ovim prostorima?

čak i ako možete pronaći ih prodat u trgovinu negdje, ja ću kleknuti na nogama.
Old 26 ožujak 2008, 22:53
Donatorska Grupa

Dobro, ja pogledah okolo za odgovor na tu dilemu, jer ja je ne vidim bilo koju kompozitni -> VGA / DVI stvari ispod $ 200 ili tako, i tu je problem. Komponenta je analogni, DVI je digitalni. Otići iz Komponenta -> VGA ili Komponenta -> DVI zahtijeva skupe converter box .. što je problem. Čak i uz okvir čujem kvaliteti je strašna zbog različite rezolucije.

Ako pokrećete jedan 360 ili PS3, to je stvarno zašto ti imati HDMI izlaz. Nažalost, posljednja-gen konzole nisu stvarno izrađen za ovu vrstu stvar zbog analognih izlaza.
Old 26 ožujak 2008, 22:59
Donatorska Grupa

kvaliteta je strašan za određene grafičke kartice od onog, što sam čuo. to ovisi o kartici koju imate ... ali to je samo uzimajući više i više rastužujući kao što sam ovu potjeru.

Zanimljivo, i našla converter made by ATI da ide direktno od komponenti za VGA ili DVI. koji se ne mogu sjetiti. ali budući da je po njima, to je samo ATI, a samo za pojedine kartice.

http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html

Želim nvidia bi to tako jednostavno za svoje korisnike ...

ali to je samo uzimajući preskupo i duljine izgleda da ću morati ići na samo izvesti nešto ovako je apsolutno smiješan. nema načina da sam granatiranja out između 60 i 100 dolara za neke nedotupavan pretvarač okvir. da je možda 20 krupna sačma Htio Smatram, ali je u potpunosti ne isplati. za cijenu sam da je glupo plaćati za pretvarač, JA mogao pravedan izaći i kupiti jeftini-tv magarca da igraju na gamecube.
Old 27 ožujak 2008, 04:36
Donatorska Grupa

Hi m8 mislim trebate nešto ovako Gamecube na VGA moniter
nada je to ono što vaš tražite

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 27 ožujak 2008, 07:43
Member Group

Hej danas taj cool. Možda ću čak i preuzmite ga u nekom trenutku u vremenu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.