![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Remélhetőleg én cím volt elég világos. I have no clue how I would go about doing this. Mi az, hogy nekem is világos, hogy el kell valahogy csatlakozni az RCA kábelek valami, amit én sem tulajdonítanak videokártya vagy a monitor valahogy. A probléma az, fogalmam sincs, ha van egy kábel-vagy csatlakozó, amely lehetővé teszi, hogy ezt, nem is beszélve, hogy hol talál valami ilyesmi.
Én is tippelek, hogy ha nem fog csatlakozni az én videó kártya, akkor sem kell arra, hogy egyes szoftverek, illetve konfigurálhatja én nvidia szoftver fogadja a bejövő jelet. Tud akárki clue nekem, hogy mit tudok, hogy hol, és mit kell csinálni? My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| Ive nézett is akarnak akasztóval én GC a monitorom vagy a számítógép. De nem hiszem, hogy bármit meg tud csinálni. Elég használni a tv sajnos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szerezz egy HDMI -> DVI adaptert a konzol és egy DVI-switcher a Radio SHACK. :)
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| volna, hogy engedje meg, hogy konkrétan csatlakozni én GameCube a monitorom, ha akart? vagy a PS2, hogy baj? Én csak tényleg nem tisztázott, hogy mi van a DVI-switcher / teszi. ha van valami, ahol dugó pár RCA kábel, akkor azt hiszem, én vagyok jó, hogy megyek. |
|
| |||
| |||
| Oh, úgy érted, komponens kábel. Nos, hogy lesz egy kis trickier. Alapvetően meg kell, hogy a DVI kábelt, egy komponens kábel -> DVI átalakító, majd kap egy DVI switcher. Hook a DVI kábelt a grafikus kártya, a horog GameCube/PS2/Xbox függetlenül, hogy a komponens kábel -> DVI átalakító, majd csatlakoztassa őket, mind a váltóban, és csatlakoztassa a monitor másik végén a switcher. EDIT: Jaj, csak újra olvasni az op. Én voltam az a feltételezés akart kapcsolódni a számítógép és a konzol ugyanazt a monitort, és kapcsoljuk be azt a bemenetek. Ha akarom össze a monitor önmagában csak a komponens kábel -> DVI átalakító és csatlakozzunk mindkét végét is. :)
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Nos, én legalábbis, hogy az állomány, amit az átalakító és kábeleket. Van még legalább 2 VGA kábel, VGA-DVI átalakító, egy DVI-HDMI átalakító, és egy S-Video csatlakozás. és az alkatrész-DVI átalakító, a komponens csatlakozók a konverteren kell a nők számára a kábeleket a konzolt. Láttam már sok alkatrész-DVI átalakító kábel, de azok mind a férfi kapcsolatokat. és a switcher most nem nyom, hogy mit keres. Elnézést kérek előre, ha én vagyok a sűrű, de én csak clueless, amikor ez a cucc. nem baj, segít nekem megtalálni ezeket a részeket? ha lehet még találni azokat eladta a kiskereskedelmi egység valahol, majd letérdel a lábad. |
|
| |||
| |||
| Rendben, én körbenézett a választ, hogy ez a dilemma, mert én nem látok kompozit -> VGA / DVI dolgok az 200 $, vagy igen, és itt a probléma. Komponens analóg, a DVI digitális. Hogy megy a komponens -> VGA vagy komponens -> DVI igényel drága converter box .., amely a problémát. Még a doboz hallom minősége borzalmas miatt a különböző állásfoglalásokat. Ha fut a 360 vagy a PS3, hogy igazán, hogy miért ilyen a HDMI kimenet. Sajnos, az utolsó-gen konzolok nem igazán arról, hogy ez a fajta dolog, mert az analóg kimenet.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| A minőség szörnyű bizonyos videó kártyát, amit hallottam. ez attól függ, hogy milyen kártya van ... de ez csak egyre disheartening, ahogy ezt az. Érdekes, én találtam egy konverter által ATI, ami közvetlenül a komponens VGA vagy DVI. Nem emlékszem, melyik. de mivel nem történt velük, az ATI, csak és kizárólag a speciális kártyák. http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html Bárcsak nvidia tenné, hogy olyan egyszerű, hogy a felhasználók ... de ez csak túl drága és hossza úgy néz Mennem kell elvégezni, hogy csak valami ilyesmi teljesen nevetséges. nem lehet Én héjtalanítása között 60 és 100 dollár egy buta converter box. ha azt a 20 dolcsit talán én tartotta, de ez teljesen nem éri meg. Az árat én fizetem a hülye konverter, én is csak menj, és vegyél egy olcsó tv-ass játszani a GameCube. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi m8 hiszem, kell valami ilyesmi Gamecube a vga moniter
| |||
| |||
| Hé most thats cool. Lehet még kapni bizonyos időpontban. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szeretne gyors Laugh? | evilfantasy | Off Topic Discussion | 2 | 20. augusztus 2009 01:02 |
| Meg akarom tanulni, hogyan kell csinálni grafika. | abelong | Multimédia és kodekek | 2 | 25. május 2009 14:23 |
| Top Játékok 2009 (Minden Consoles) | Tom Billington | PC és konzol játékok | 8 | 6. március 2009 14:51 |
| Hé srácok nem akarok Catch A Hacker | nsnraju | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 10. Szeptember 2007 12:10 |
| Régi patron konzolok | Jade | PC és konzol játékok | 5 | 14. március 2007 10:05 |
| Téma eszközök | |
| |