פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

אני רוצה להתחבר ל consoles לי את המסך

Reply

שרשרת כלים
Old 26 מרס 2008, 18:41
קבוצת תורמים

Default אני רוצה להתחבר ל consoles לי את המסך

כולנו תקווה כי הכותרת שלי היה ברור למדי. אין לי מושג איך הייתי עושה את זה להתהלך. מה זה ברור לי כי אני צריך איכשהו לחבר את כבלי RCA למשהו שיכול גם לצרף את כרטיס המסך שלי או לפקח איכשהו. הבעיה היא, אין לי מושג אם יש או כבל של מחבר זה יאפשר לי לעשות את זה, תן לבד איפה ניתן למצוא משהו כזה.

אני מנחש, כי גם אם הוא הולך לחבר שלי לתוך כרטיס המסך, אני גם צריך יהיה לקבל תוכנות מסוימות, או להגדיר את תצורת התוכנה Nvidia כדי לקבל את האות הנכנס.

מישהו יכול לי מושג על מה אני צריך, איפה ניתן להשיג אותו, ומה לעשות?

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 26 מרס 2008, 20:38
חבר קבוצת

Ive הסתכל כי גם שרוצים צנורה שלי GC עד לי את המסך או המחשב. אבל אני לא חושב שיש משהו שאתה יכול לעשות. אתה רק צריך להשתמש טלוויזיה, לצערי.
Old 26 מרס 2008, 20:55
קבוצת תורמים

קבל HDMI -> DVI מתאם עבור קונסולת ו DVI switcher ב רדיו בקתה. :)
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 26 מרס 2008, 21:28
קבוצת תורמים

לו רק כדי לאפשר לי במיוחד להתחבר gamecube שלי כדי לנטר את רצונו אם אני? או PS2 שלי בשביל זה משנה? אני רק באמת לא ברור על מה היא DVI switcher / האם. אם יש משהו שבו אני יכול לתקוע תקע כמה RCA כבלים, אז אני מניח שאני טוב ללכת.
Old 26 מרס 2008, 22:21
קבוצת תורמים

אה, אתה מתכוון רכיב בכבלים. ובכן, זה יהיה קצת trickier. בעיקרון, עליך לקבל DVI כבל, כבל רכיב אחד -> ממיר DVI, ואז לקבל DVI switcher. כבל DVI הוק את כרטיס המסך שלך, רתק את GameCube/PS2/Xbox מה את רכיב כבל -> ממיר DVI ואז לחבר את שניהם כדי switcher ו תקע את לפקח לקצה השני של switcher.

ערוך: אוי, אני רק לקרוא מחדש את op. הייתי תחת ההנחה שאתה רוצה להתחבר הן את המחשב ואת קונסולת לאותו לפקח על זה צריך לעבור בין תשומות. אם אתה רק רוצה להתחבר לנטר את עצמו על ידי, רק לקבל את רכיב כבל -> ממיר DVI בשני הקצוות ומתחברים אליו. :)
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 26 מרס 2008, 22:36
קבוצת תורמים

ובכן, אני לפחות יהיה לתת המניה של מה יש לי מבחינת הממירים ואת הכבלים. אני כבר יש לפחות 2 כבלים VGA, DVI-VGA עם ממיר, עם ממיר DVI-HDMI, וכן חיבור S-Video.

ו במונחים של רכיב-DVI ממיר, הרכיב connectors של ממיר צריך להיות נקבה כדי להתאים כבלים של המסוף. ראיתי הרבה של רכיב-DVI ממיר הכבלים, אבל יש להם כל זכר חיבורים.

ואת switcher אני פשוט לא מושג מה לחפש.

אני מתנצל מראש אם אני מוכנס צפוף, אבל אני פשוט clueless כאשר מדובר את הדברים האלו. אכפת לך לעזור לי למצוא את החלקים האלה?

אם אתה יכול אפילו למצוא אותם נמכרים ב המסחרית מוצא איפשהו, אני יהיה בבית לברוך הרגליים.
Old 26 מרס 2008, 22:53
קבוצת תורמים

בסדר, הסתכלתי מסביב ל תשובה זו דילמה, כי אני לא רואה שום מרוכב -> VGA / DVI דברים תחת $ 200 או כך, והנה של הבעיה. רכיב זה אנלוגי, DVI הוא דיגיטלי. כדי לעבור בין רכיבים -> רכיב או VGA -> DVI דורש ממיר תיבת יקר .. שהיא בעיה. גם עם התיבה אני שומע את האיכות נורא בשל החלטות שונות.

אם אתה מפעיל 360 או PS3, כי באמת למה אלה יש HDMI פלטי. למרבה הצער, האחרון-gen consoles לא היו באמת עשו זה סוג של דבר בשל אנלוגי פלטי.
Old 26 מרס 2008, 22:59
קבוצת תורמים

האיכות נוראית בוודאות וידאו כרטיסי ממה ששמעתי. זה תלוי את הכרטיס יש לך ... אבל זה פשוט מקבל יותר ויותר disheartening כפי לשאוף זה.

די מעניין, מצאתי ממיר שנעשו על ידי ATI כי רכיב הולך ישירות ל VGA או DVI. לא יכול לזכור בו. אבל מכיוון שזה נעשה על ידם, זה ATI בלבד, וגם זאת רק עבור כרטיסי ספציפיים.

http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html

הלוואי Nvidia יגרום זה כל כך פשוט עבור המשתמשים שלהם ...

אבל זה פשוט יקר מדי מקבל את אורכי זה נראה כאילו אני צריך ללכת, רק כדי לבצע משהו כמו זה מגוחך לחלוטין. אין אני הפגזה החוצה בין 60 ל -100 דולר עבור כמה טיפשי ממיר התיבה. אם זה היה אולי 20 דולר, אני רוצה לשקול את זה, אבל זה לגמרי לא שווה את זה. עבור המחיר שאני משלם על זה טיפש ממיר, אני יכול פשוט לצאת לקנות בזול ו-TV התחת לשחק gamecube ב.
Old 27 מרס 2008, 04:36
קבוצת תורמים

שלום m8 חושב שאתה צריך משהו כזה Gamecube ל VGA moniter
מקווה שזה מה את מחפשת

המערכת שלי: redden137

מעבד (ים):
AMD opteron 165 O / C
לוח האם:
ASUS a8n SLI Deluxe
זיכרון RAM:
2GB corsair xms pc3200 platium
כרטיס מסך (S):
8800gts O / C
כרטיס קול:
יצירתי SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
כונן אופטי (S):
1x Sony ראם כונן DVD 1xphillips DV
Case / PSU:
700w moduler PSU
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
צג (S):
22in widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Old 27 מרס 2008, 07:43
חבר קבוצת

היי עכשיו thats מגניב. אולי אפילו להביא את זה בשלב מסוים בזמן.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
רוצה מהיר מחוק? evilfantasy דיון Off topic 2 ה -20 לאוגוסט 2009 01:02
אני רוצה ללמוד איך לעשות את האמנות הגרפית. abelong מולטימדיה רכיבי Codec 2 ה -25 במאי 2009 14:23
למעלה משחקים ל 2009 (כל Consoles) טום Billington PC & קונסולת משחקים 8 6 מרץ 2009 14:51
היי חבר רוצה לתפוס האקר nsnraju וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 2 10 ספטמבר 2007 12:10
הקיתעה דיו consoles ירקן PC & קונסולת משחקים 5 14th מרץ 2007 10:05
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.