![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כולנו תקווה כי הכותרת שלי היה ברור למדי. אין לי מושג איך הייתי עושה את זה להתהלך. מה זה ברור לי כי אני צריך איכשהו לחבר את כבלי RCA למשהו שיכול גם לצרף את כרטיס המסך שלי או לפקח איכשהו. הבעיה היא, אין לי מושג אם יש או כבל של מחבר זה יאפשר לי לעשות את זה, תן לבד איפה ניתן למצוא משהו כזה.
אני מנחש, כי גם אם הוא הולך לחבר שלי לתוך כרטיס המסך, אני גם צריך יהיה לקבל תוכנות מסוימות, או להגדיר את תצורת התוכנה Nvidia כדי לקבל את האות הנכנס. מישהו יכול לי מושג על מה אני צריך, איפה ניתן להשיג אותו, ומה לעשות? המערכת שלי: יחזקאל
|
|
| |||
| |||
| Ive הסתכל כי גם שרוצים צנורה שלי GC עד לי את המסך או המחשב. אבל אני לא חושב שיש משהו שאתה יכול לעשות. אתה רק צריך להשתמש טלוויזיה, לצערי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קבל HDMI -> DVI מתאם עבור קונסולת ו DVI switcher ב רדיו בקתה. :)
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| לו רק כדי לאפשר לי במיוחד להתחבר gamecube שלי כדי לנטר את רצונו אם אני? או PS2 שלי בשביל זה משנה? אני רק באמת לא ברור על מה היא DVI switcher / האם. אם יש משהו שבו אני יכול לתקוע תקע כמה RCA כבלים, אז אני מניח שאני טוב ללכת. |
|
| |||
| |||
| אה, אתה מתכוון רכיב בכבלים. ובכן, זה יהיה קצת trickier. בעיקרון, עליך לקבל DVI כבל, כבל רכיב אחד -> ממיר DVI, ואז לקבל DVI switcher. כבל DVI הוק את כרטיס המסך שלך, רתק את GameCube/PS2/Xbox מה את רכיב כבל -> ממיר DVI ואז לחבר את שניהם כדי switcher ו תקע את לפקח לקצה השני של switcher. ערוך: אוי, אני רק לקרוא מחדש את op. הייתי תחת ההנחה שאתה רוצה להתחבר הן את המחשב ואת קונסולת לאותו לפקח על זה צריך לעבור בין תשומות. אם אתה רק רוצה להתחבר לנטר את עצמו על ידי, רק לקבל את רכיב כבל -> ממיר DVI בשני הקצוות ומתחברים אליו. :)
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני לפחות יהיה לתת המניה של מה יש לי מבחינת הממירים ואת הכבלים. אני כבר יש לפחות 2 כבלים VGA, DVI-VGA עם ממיר, עם ממיר DVI-HDMI, וכן חיבור S-Video. ו במונחים של רכיב-DVI ממיר, הרכיב connectors של ממיר צריך להיות נקבה כדי להתאים כבלים של המסוף. ראיתי הרבה של רכיב-DVI ממיר הכבלים, אבל יש להם כל זכר חיבורים. ואת switcher אני פשוט לא מושג מה לחפש. אני מתנצל מראש אם אני מוכנס צפוף, אבל אני פשוט clueless כאשר מדובר את הדברים האלו. אכפת לך לעזור לי למצוא את החלקים האלה? אם אתה יכול אפילו למצוא אותם נמכרים ב המסחרית מוצא איפשהו, אני יהיה בבית לברוך הרגליים. |
|
| |||
| |||
| בסדר, הסתכלתי מסביב ל תשובה זו דילמה, כי אני לא רואה שום מרוכב -> VGA / DVI דברים תחת $ 200 או כך, והנה של הבעיה. רכיב זה אנלוגי, DVI הוא דיגיטלי. כדי לעבור בין רכיבים -> רכיב או VGA -> DVI דורש ממיר תיבת יקר .. שהיא בעיה. גם עם התיבה אני שומע את האיכות נורא בשל החלטות שונות. אם אתה מפעיל 360 או PS3, כי באמת למה אלה יש HDMI פלטי. למרבה הצער, האחרון-gen consoles לא היו באמת עשו זה סוג של דבר בשל אנלוגי פלטי.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| האיכות נוראית בוודאות וידאו כרטיסי ממה ששמעתי. זה תלוי את הכרטיס יש לך ... אבל זה פשוט מקבל יותר ויותר disheartening כפי לשאוף זה. די מעניין, מצאתי ממיר שנעשו על ידי ATI כי רכיב הולך ישירות ל VGA או DVI. לא יכול לזכור בו. אבל מכיוון שזה נעשה על ידם, זה ATI בלבד, וגם זאת רק עבור כרטיסי ספציפיים. http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html הלוואי Nvidia יגרום זה כל כך פשוט עבור המשתמשים שלהם ... אבל זה פשוט יקר מדי מקבל את אורכי זה נראה כאילו אני צריך ללכת, רק כדי לבצע משהו כמו זה מגוחך לחלוטין. אין אני הפגזה החוצה בין 60 ל -100 דולר עבור כמה טיפשי ממיר התיבה. אם זה היה אולי 20 דולר, אני רוצה לשקול את זה, אבל זה לגמרי לא שווה את זה. עבור המחיר שאני משלם על זה טיפש ממיר, אני יכול פשוט לצאת לקנות בזול ו-TV התחת לשחק gamecube ב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום m8 חושב שאתה צריך משהו כזה Gamecube ל VGA moniter
| |||
| |||
| היי עכשיו thats מגניב. אולי אפילו להביא את זה בשלב מסוים בזמן. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רוצה מהיר מחוק? | evilfantasy | דיון Off topic | 2 | ה -20 לאוגוסט 2009 01:02 |
| אני רוצה ללמוד איך לעשות את האמנות הגרפית. | abelong | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | ה -25 במאי 2009 14:23 |
| למעלה משחקים ל 2009 (כל Consoles) | טום Billington | PC & קונסולת משחקים | 8 | 6 מרץ 2009 14:51 |
| היי חבר רוצה לתפוס האקר | nsnraju | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 10 ספטמבר 2007 12:10 |
| הקיתעה דיו consoles | ירקן | PC & קונסולת משחקים | 5 | 14th מרץ 2007 10:05 |
| שרשרת כלים | |
| |