mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Noriu prisijungti konsolės mano monitorius

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 26, 2008, 18:41
Donorų grupės

Default Noriu prisijungti konsolės mano monitorius

Tikimės mano pavadinimas buvo gana aiškus. Neturiu Patariama, kaip aš norėčiau eiti apie tai daryti. Kas akivaizdu, kad man yra, kad turiu kažkaip prijungti RCA kabelius į kažką, kad gali arba pridėti prie savo vaizdo plokštę arba mano monitorius kažkaip. Problema yra Net neįsivaizduoju, ar yra kabelinė arba jungtis, kuri leis man tai padaryti, jau nekalbant apie tai, kur rasti ką nors panašaus.

Aš taip pat spėjimą, kad, jei ji ketina sujungti į mano video korta, I'll bet reikia gauti tam tikrą programinę įrangą, arba sukonfigūruoti Programinė įranga NVIDIA priimti įeinančius signalas.

Can anyone clue man, ką turiu, kur ją gauti, ir ką daryti?

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Kovas 26, 2008, 20:38
Narys

Ive, pažvelgė, kurie taip pat nori Kablys mano GC iki mano monitorius ar kompiuterio. Bet aš nemanau, kad ką nors galima padaryti. Jūs tiesiog turite naudoti Televizija deja.
Old Kovas 26, 2008, 20:55
Donorų grupės

Gauti HDMI -> DVI adapterį, konsolės ir DVI Switcher ne radio shack. :)
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Kovas 26, 2008, 21:28
Donorų grupės

norėčiau, kad leisti man konkrečiai prisijungti mano Gamecube mano monitorius jei nori? ar mano ps2 tuo klausimu? Aš tik labai neaišku, kokios DVI perjungiklis yra / nėra. jeigu ji ką nors, kur galiu prijungti kelis RCA kabelius, tada I guess I'm good to go.
Old Kovas 26, 2008, 22:21
Donorų grupės

Oi tu, tai komponentas kabeliai. Na, kad bus šiek tiek sudėtingesnis. Iš esmės, jums reikia gauti DVI kabelį, vieną COMPONENT CABLE -> DVI konverteris, tada gausite DVI Switcher. Kablys DVI kabeliu prie savo grafikos plokštę, kablys GameCube/PS2/Xbox neatsižvelgiant į COMPONENT CABLE -> DVI konverteris, tada sujungti juos tiek Switcher ir prijunkite monitorių prie kitų pabaiga Switcher.

EDIT: Oh, aš tiesiog iš naujo skaityti OP. Aš pagal prielaidą, jūs norite sujungti abu kompiuteris ir konsolė pat stebėti ir ją perjungti įėjimai. Jei tiesiog norite hook up kontroliuoti pati, tik gauti COMPONENT CABLE -> DVI konverteris ir sujungti abu galai į jį. :)
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Kovas 26, 2008, 22:36
Donorų grupės

Na, aš bent jau duoti įvertinti tai, ką aš požiūriu konverteriai ir kabeliai. turiu bent 2 VGA kabeliai, VGA, DVI konverteris, DVI-HDMI konverteris, ir s-video connection.

o kalbant apie komponentas-DVI konverterio komponento jungtis su konverteriu reikia moterims prisitaikyti prie konsolės kabeliai. Mačiau daug komponentas-DVI konverteris kabeliai, bet visi jie vyrai jungtys.

ir Switcher Aš tiesiog ne raktas, ko ieškoti.

Atsiprašau iš anksto, jei aš vis stora, bet aš tiesiog Clueless, kai kalbama apie šios medžiagos. Ar galėtumėte padėti man rasti šių dalių?

Jei Jūs netgi galite rasti jų parduodama mažmeninės prekybos kažkur, aš atsiklaupti prie jūsų kojų.
Old Kovas 26, 2008, 22:53
Donorų grupės

Alright, aš mačiau maždaug už atsakymą į šią problemą, nes aš nematau jokių Composite -> VGA / DVI dalykų Under $ 200 ar taip, tai ir čia problema. Komponentas yra analoginis, DVI yra skaitmeninė. Norėdami pereiti nuo component -> VGA ar komponentas -> DVI reikalauja brangaus konverteris langelį .. yra problema. Net lauke girdžiu kokybė baisi dėl skirtingų rezoliucijų.

Jei dirbate su 360 ar PS3, tai tikrai, kodėl jie turi HDMI išėjimai. Deja, paskutinis-gen konsolių nebuvo tikrai numatyti, kad šis dalykas, nes jų Analog Outputs rūšiuoti.
Old Kovas 26, 2008, 22:59
Donorų grupės

kokybė yra siaubingai, kai vaizdo plokštės iš to, ką aš girdėjau. tai priklauso nuo kortelės, ... bet tai tik vis daugiau ir daugiau disheartening kaip aš laikytis šios.

Įdomu, aš rasiu konverteris padarė ATI, kad eina tiesiai iš komponento VGA arba DVI. nepamenu kuri. bet kadangi tai buvo padaryta jiems, tai ATI, ir tik konkretiems korteles.

http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html

Linkiu NVIDIA būtų tai, kad paprastas jų vartotojams ...

bet tai tik tampa pernelyg brangu ir ilgis atrodo, aš turiu eiti į ką tik atlikti kažką panašaus į tai yra visiškai nepagrįsta. There's no way I'm gliaudymui atlikti tarp 60 ir 100 dolerių už kai kvailas konverteris laukelyje. jei ji buvo gal 20 Bucks Man nuomone, tai, bet tai visiškai ne verta. dėl kainų aš kvailas, kad mokėti už konverteris, I could just go out ir pirkti pigius-Ass televizija žaisti ant gamecube.
Old Kovas 27, 2008, 04:36
Donorų grupės

Hi M8 manote, kad reikia kažką panašaus Gamecube VGA moniter
tikiuosi, kad tai yra tai, ką jūsų ieškote

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Kovas 27, 2008, 07:43
Narys

Hey now thats cool. Aš galbūt net jį gauti tam tikru laiko momentu.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Norite Greita Juokas? evilfantasy Off Topic Discussion 2 Rugpjūtis 20, 2009 01:02
Noriu sužinoti kaip tai padaryti grafika. abelong Multimedia & Codecs 2 Gegužė 25, 2009 14:23
Top Games 2009 (Visi Konsolės) Tomas Billington PC & konsolės Žaidimai 8 6 kovas 2009 14:51
Hey dudes Ar norite pagauti Hacker nsnraju Virus, Spyware & Security 2 10 rugsėjis 2007 12:10
Senas kasetė pultai Jade PC & konsolės Žaidimai 5 Kovas 14, 2007 10:05
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.