![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cerams, ka mans virsraksts bija diezgan skaidri. Man nav ne jausmas, kā es gribētu iet par to izdarīt. Kas ir skaidrs, man ir tas, ka man ir kaut kā savienot RCA kabeļus uz kaut ko, kas var vai nu pievienot uz manu video karti vai manu monitoru kaut kā. Problēma ir man ne jausmas vai tur ir kabelis vai savienotāju, kas ļaus man to darīt, nemaz nerunājot par to, kur atrast kaut kas līdzīgs šim.
Es esmu arī minēt, ka, ja tas notiek, lai izveidotu savienojumu manā video karti, es nu nepieciešamība iegūt kādu programmatūru vai konfigurēt mana NVIDIA programmatūra pieņemt ienākošo signālu. Vai kāds pavediens man par to, kas man ir nepieciešams, kur to iegūt, un ko darīt? Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| IVE noskaidroja, ka arī vēlas hook manu GC līdz manu monitoru vai datoru. Bet es nedomāju, ka ir kaut kas, ko var izdarīt. Jums atkal izmantot tv diemžēl. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Get HDMI -> DVI adapters konsoles un DVI komutatoru pie Radio būda. :)
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tas, kas ļauj man tieši savienot manu Gamecube uz manu monitoru, ja es vēlētos? vai manu PS2 šajā jautājumā? Es tikai tiešām nav skaidrs, kāda DVI pārslēdzējs ir / nav. ja tas ir kaut kur es varu iespraudiet pāris RCA kabeļus, tad es laikam esmu labi iet. |
|
| |||
| |||
| Ak, tu domā sastāvdaļa kabeļiem. Labi, ka būs nedaudz trickier. Būtībā, jums nepieciešams, lai saņemtu DVI kabelis, vienkomponenta kabelis -> DVI pārveidotāju, tad iegūt DVI komutatoru. Āķis DVI kabeli grafikas karti, āķis GameCube/PS2/Xbox neatkarīgi no to komponentu kabeli -> DVI pārveidotāju, tad pieslēgt tos gan komutatoru un iespraudiet monitoru otrā galā komutatoru. EDIT: Ak, es vienkārši pārlasu OP. Man bija pieņēmums jūs vēlētos savienot gan dators un konsole ir pati uzrauga un kontrolē tā pārslēgties starp ieguldīto darbu. Ja jūs vienkārši vēlaties hook up uzraudzīt, pati, tikai iegūt komponentu kabeli -> DVI pārveidotāju un savienotu abos galos tam. :)
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| labi, es vismaz dot krājumi, ko es saistībā ar neitralizatoru un kabeļiem. Man vismaz 2 VGA kabeļi, VGA-DVI pārveidotājs, DVI-HDMI pārveidotāju, un s-video savienojums. un attiecībā uz sastāvdaļu-DVI pārveidotāju, sastāvdaļu savienotāji un pārveidotāja jābūt sievietēm, lai pielāgotos un konsoles kabeļi. Esmu redzējis daudz detaļas-DVI pārveidotāju kabeļi, bet viņi visi ir vīrieši savienojumiem. un komutatoru nupat ne jausmas, ko meklēt. Es atvainojos priekšlaicīgi, ja man ir biezs, bet es esmu tikai clueless kad runa ir par šo piedāvājumu. Jūs prātā palīdzēt man atrast šīs detaļas? ja jūs pat varat atrast tās pārdod mazumtirdzniecības veikala kaut kur, es jums mesties ceļos pie tavām kājām. |
|
| |||
| |||
| Labi, es paskatījos apkārt, lai atbildi uz šo dilemmu, jo man nebija redzēt jebkurš kompozīta -> VGA / DVI lietas pie 200 $ vai tamlīdzīgi, un šeit ir problēma. Komponents ir analogais, DVI ir ciparu. Aiziet no Komponents -> VGA vai detaļas -> DVI nepieciešama dārga pārveidotājs kaste .., kas ir problēma. Pat ar lodziņu dzirdu kvalitāte ir briesmīga, jo dažādi lēmumi. Ja jūs strādājat 360 vai PS3, ka tiešām, kāpēc šie nav HDMI izejas. Diemžēl pēdējā-gen konsoļu netika īsti paredzēt šāda veida lietām, jo to analog outputs.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| kvalitāte ir briesmīga dažiem video kartes no dzirdēto. tas atkarīgs no tā karti ir ... bet tas tikai kļūst arvien vairāk un vairāk disheartening Kā jau turpināt to. Interesanti ir tas, i atrast neitralizatoru, ko ATI, kas iet tieši no tā sastāvdaļu, VGA vai DVI. neatceros kas. bet kopš tā bija, ko viņi veikuši, tas ir ATI, un tikai īpašas kartes. http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html Es vēlos NVIDIA padarīs to, ka vienkārša lietotājiem ... bet tas ir tikai kļūst pārāk dārgas un garumi izskatās, ka man ir jāvēršas, lai tikai veikt kaut ko līdzīgu, tas ir pilnīgi smieklīgi. Nav veidā es esmu lobīšana no 60 līdz 100 dolāru par dažām dumjš pārveidotāja lodziņā. ja tas būtu varbūt 20 dolārus es uzskatu, ka, bet tas pilnīgi nav vērts. par cenu es maksātu par šo stulba pārveidotāju, es varētu tikai iet un pirkt lētu, ass tv spēlēt Gamecube on. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi m8 domāju, ka jums ir nepieciešams kaut kas līdzīgs šim Gamecube-VGA moniter
| |||
| |||
| Hey now thats cool. Es pat varētu iegūt kādā brīdī. |