![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam nadzieję, że mój tytuł był dość jasny. Nie mam pojęcia jak to się robi o tym. Co dla mnie oczywiste jest to, że muszę w jakiś sposób połączyć kable RCA do czegoś, że może dołączyć do mojej karty graficznej i monitora jakiś mój. Problemem jest to, Nie mam pojęcia czy istnieje kabel lub łącznik, który pozwoli mi to zrobić, nie mówiąc już, gdzie szukać czegoś takiego.
I'm guessing także, że jeśli to się połączyć w mojej karty graficznej, I'll albo trzeba uzyskać oprogramowanie lub skonfigurować mojego oprogramowania NVIDIA przyjąć przychodzącego sygnału. Czy ktoś mnie wskazówką na to, co trzeba, gdzie się udać i co robić? My System: Ezechiela
|
|
| |||
| |||
| Ive Sprawdziliśmy także, że chcą hakiem moje GC do mojego monitora lub komputera. Ale nie sądzisz, że istnieje coś można zrobić. You just got użyć tv niestety. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobierz HDMI -> DVI adapter do konsoli i DVI switcher na Radio Shack. :)
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| to, że pozwalają mi połączyć moje gamecube specjalnie do mojego monitora, jeśli chciał? lub moja ps2 do tej sprawie? Ja naprawdę jestem tylko, co DVI switcher jest / nie. jeśli to ma coś, gdzie mogę podłączyć kilka kabli RCA, a następnie I guess I'm good to go. |
|
| |||
| |||
| Oh, you mean składnika kabli. Dobrze, że będzie trochę trudniejsze. Zasadniczo, musisz uzyskać DVI, kabel jeden element -> DVI kalkulator, a następnie uzyskać DVI switcher. Hak z DVI do karty graficznej, z hakiem GameCube/PS2/Xbox niezależnie dla składowej kabla -> DVI kalkulator, a następnie podłączyć je do switcher i podłącz monitor do drugiego końca tego switcher. EDIT: Oh, I just ponownie przeczytać OP. Byłem przy założeniu chcesz podłączyć zarówno komputer i konsolę do samego monitora i jego przełączania między wejściami. Jeśli chcesz podłączyć monitor samodzielnie prostu składnik kabla -> DVI konwertera i połączyć oba końce do niej. :)
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| dobrze, I'll przynajmniej stanie dać tego, co mam w zakresie konwertery i kabli. Mam co najmniej 2 kable VGA, DVI-VGA konwertera, a konwerter DVI-HDMI oraz S-Video połączenia. w zakresie części konwertera-DVI, komponent złącza przemiennika należy kobiet w stosunku do kabli z konsoli. Widziałem mnóstwo części konwerter DVI-kable, ale wszystkie mają mężczyzn połączeń. i switcher prostu nie mam pojęcia czego szukać. Przepraszamy z góry jeśli I'm jest gęsta, ale ja jestem tylko Clueless, gdy dojdzie do tego rzeczy. Pan myśli mi znalezienie tych części? jeśli można je znaleźć nawet sprzedane w sprzedaży detalicznej gdzieś, I'll klęczeć na swoje nogi. |
|
| |||
| |||
| Ok, ja się tam odpowiedzi na ten dylemat, bo nie widzę żadnych kompozytowych -> VGA / DVI rzeczy mocy 200 dolarów lub więcej, i tu tkwi problem. Komponent jest analogowe, cyfrowe DVI jest. Aby przejść z Component -> VGA lub Component -> DVI wymaga kosztownych konwerter polu .. która jest problem. Nawet w polu słyszę jakość jest straszna powodu różnych rozdzielczościach. Jeśli uruchomienie 360 lub PS3, że naprawdę, dlaczego te wyjścia HDMI. Niestety, ostatni-gen konsole nie zostały rzeczywiście dokonane na tego typu rzeczy, ponieważ ich analogowe wyjścia.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| jakość jest straszny dla niektórych kart wideo z tego, co usłyszałem. zależy to od karty masz ... ale to jest po prostu coraz disheartening jak i realizować ten. Co ciekawe, znalazłem przemiennik ATI że idzie bezpośrednio z składnik VGA lub DVI. nie pamiętam który. ale ponieważ został przez nich, to ATI tylko i wyłącznie dla konkretnych kart. http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html Chciałbym NVIDIA spowodowałoby to, że proste dla użytkowników ... ale to dopiero zaczyna być za drogie i długościach wygląda na to, że muszę iść do zaledwie wykonać coś takiego jest całkowicie niedorzeczne. iw żaden sposób nie jestem łuskanie pomiędzy 60 i 100 dolarów dla niektórych głupie konwerter polu. Może gdyby było 20 dolców I'd rozważyć, ale to zupełnie nie warto. w cenie I'm płacić za głupi, że kalkulator, i można po prostu wyjść i kupić tani ass-tv do gry na gamecube. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi m8 zdaniem trzeba coś takiego Gamecube VGA moniter
| |||
| |||
| Hey now thats cool. I może nawet dostać ono w pewnym momencie w czasie. |